foradia subscriutegrat

El concurs la dona en la festa de FONÈVOL té guanyadors

Recordem que el divendres 3 d'octubre, a les 20.00 hores, al Club d'Amics de la UNESCO, farem el lliurament de premis i inaugurarem l'exposició. Fonèvol està molt agraït per tots els participants i la seua col·laboració.

fonevol

El jurat deliberant el guanyadors del concurs de FONÈVOL./

Es va reunir al Club Amics de L’UNESCO aquest dijous 26 de setembre de 2014,  el jurat del 9é Concurs de Fotografia Fonèvol, amb el tema “Una visió crítica sobre la participació de la dona en la festa”, format per: Begoña Sanchis Acosta, en representació de l’Agrupació Fotogràfica Alcoiana, Amparo Camps Ferrándiz, en representació del Col·lectiu Dones, i Inmaculada Carbonell Soler, en representació de Fonèvol.

Fonèvol està molt agraït per tots els participants i la seua col·laboració, amb les seues imatges, i la nostra reivindicació. Recordar que el divendres 3 d’octubre, a les 20.00 hores, al Club d’Amics de  la UNESCO, farem el lliurament de premis i inaugurarem l’exposició. 

Van  resoldre en concedir els següents premis. Fotografia en Color:

  1. 1r Premi: “L’estrena de l’estrela. Llum malgrat l’absència de mitja lluna” de Héctor Giménez Espinosa de los Monteros.
  2. 2n Premi: “Jo trie… aquest color!” de Tomàs Tàpia Martínez.

 Fotografia en Blanc i Negre:

  1. 1r Premi: “El sentiment sense paraules” de Susana Sánchez Rodríguez.
  2. 2n Premi: “Veus el mateix que jo… passió per la festa!” de José Luís Giménez Sisternes

Des de fa anys la dona està intentant participar en les festes del nostre poble, Alcoi, de diferents maneres. Les institucions responsables de la festa, tant públiques com privades, permeten, per acció i/o per omissió, que s’impedisca la participació de la dona en la festa en igualtat. Aquest concurs té com a objectiu aportar una mirada crítica a unes festes que mostren a tot el món com és el nostre poble, poc a poc hem d’anar ensenyant un poble sense sexisme que permeta que la dona tinga totes les possibilitats a l’hora de participar en la festa, inclosa la de la plena igualtat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *