foradia barnasants

VIII Trobada d’Escoles de Música a Alcoi

• Les Escoles de Música d’Alcoi duran a terme la vuitena trobada que anualment • Organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana • VIII Trobada d’Escoles de Música se celebra a la nostra ciutat, el pròxim 4 de juny,

escols de musica bandesAquest any, la VIII Trobada d’Escoles de Música se celebra a la nostra ciutat, el pròxim 4 de juny, amb tallers, activitats i cercaviles, que es perllongaran des de les 10h. del matí fins ben entrada la tarda.

Les Escoles de Música d’Alcoi duran a terme la vuitena trobada que anualment es realitza en l’àmbit de les comarques, organitzat per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

A la jornada hi haurà una multitud d’activitats, tallers específics per instruments, visites al Conservatori Municipal,  al Museu de la Festa. A més, la esperada desfilada musical vespertina que recordarà a les nostres festes de Moros i Cristians, i que comptarà amb múltiples sorpreses.

Agres va ser la localitat encarregada d’organitzar aquest esdeveniment l’any passat, amb una assistència que va arribar a rondar les tres-centes persones.

 

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *