foradia cdturisme

Emotiu Homenatge d’Alcoi a Evaristo Botella Asensi

La sala d'actes de l'edifici del Viaducte va acollir, el dijous 27 de setembre, l'acte de presentació del llibre 'Evaristo Botella o la justícia dels vencedors', d'Àngel Beneito, editat per l'Ajuntament d'Alcoi amb la col·laboració del Centre Alcoià d'Estudis Històrics i Arqueològics (CAEHA) i el Club d'Amics de la Unesco de la nostra ciutat.

evaristo botella homenatge

Moments de gran emotivitat com la lectura les cartes a càrrec de Ricard Sanz./

El llibre veu la llum quan s’acomplixen 75 anys de l’afusellament del que fou l’últim alcalde republicà d’Alcoi. L’acte d’ahir, a banda de donar a conèixer el contingut del llibre i els materials inèdits que incorpora, entre els quals hi ha els textos manuscrits que el propi Botella feia arribar als seus familiars des del captiveri, fou tot un homenatge a la memòria de l’exalcalde, amb moments de gran emotivitat com la lectura d’aquestes cartes a càrrec de Ricard Sanz.

evaristo botella homanatge 2

L’alcalde d’Alcoi Toni Francés, a més, va lliurar un ram de flors a la néta d’Evaristo Botella./

La sala d’actes de l’edifici del Viaducte va acollir, el dijous 27 de setembre, l’acte de presentació del llibre ‘Evaristo Botella o la justícia dels vencedors’, d’Àngel Beneito, editat per l’Ajuntament d’Alcoi amb la col·laboració del Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics (CAEHA) i el Club d’Amics de la Unesco de la nostra ciutat. L’alcalde d’Alcoi Toni Francés, a més, va lliurar un ram de flors a la néta d’Evaristo Botella.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *