foradia cdturisme

Full de ruta per la reobertura del CADA

• Full de ruta per recuperar el CADA • La Generalitat està molt implicada en tot el procés

reobertura-cada

Autoritats es reuneixen per tal d’establir un full de ruta per recuperar el CADA i fer que siga un referent cultural a la Comunitat Valenciana. En la reunió, ha estat present, el nou director de la Fundació CAMLuís Boyer, i el Director General de l’Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca, amb l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés i el regidor de cultura, Raül Llopis.

“En un dia hem avançat més que els últims cinc anys. La nova direcció de la Fundació CAM i el canvi en la Generalitat ens ha permés començar a traçar un full de ruta concret i real”, ha afirmat l’Alcalde d’Alcoi, Toni Francés. I continua dient que “malgrat que no podem parlar de terminis per la complexitat del procés, si que podem dir que l’any que ve, el pressupost municipal ja contarà amb una partida econòmica important per al CADA”.

L’alcalde també recalca que “El CADA està recolzat pel propi president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. La Generalitat està molt implicada en tot el procés i compartim, Ajuntament i administració autonòmica la intenció de que aquest centre d’art siga un referent cultural fora de les nostres fronteres”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *