foradia subscriutegrat

Rotary Club Alcoi lliura 7 tablets als malalts d’Alzheimer

Rotary Club Alcoi lliura 7 tabletes a l'Associació d'Amics i Familiars de Malalts d'Alzheimer d'Alcoi. Durant la reunió també s'han realitzat propostes per col·laborar amb l'associació comarcal.

rotary

Durant la reunió setmanal d’aquest dijous 5 de juny, el Club Rotary Alcoi, atenent a la seua vocació de servei i mitjançant un projecte gestionat a nivell del districte, ha lliurat set tablets a Mila García, Presidenta de l’Associació d’Amics i Familiars de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi i Comarca. Aquests 7 dispositius s’utilitzaran en el tractament de la malaltia. Les tablets possibilitaran realitzar diferents tractaments que contribuesquen a ralentir l’avanç de la malaltia.

Des del Districte 2203, al que pertany el Club Rotary Alcoi, s’ha prioritzat el projecte a causa que aquests dispositius, totalment intuïtius, són eines molt adequades per mantenir actives a les persones en determinades fases de la malaltia. Aquest projecte forma part de diferents iniciatives en les quals el Club Rotary està treballant per lluitar contra la malaltia. En l’actualitat només es pot contribuir a disminuir la rapidesa en l’avanç d’aquesta malaltia que de moment no té cura.

Durant la reunió també s’han realitzat diferents propostes per col·laborar amb l’associació comarcal i a partir de l’estiu, aconseguir fons que milloren, en la mesura del possible, la fantàstica labor que realitza l’associació mitjançant els seus professionals i voluntaris.

Font: Redacció, lesmuntanyes.com


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *