Foradia elgrat

Dolorosa derrota de l’Alcoyano en casa del Nàstic

Quan tots pensàvem que tot acabaria en tables i l’arbitre estava a punt d'assenyalar 5 minuts de temps afegit, una centrada de Jean Luc era rematada de cap pel mig campista, Rocha i feia inútil l’estirada de Jero, i els locals guanyaven el seu primer partit en casa. Els pròxims 2 partits del Alcoyano seran en casa, el primer el Dissabte 10 a les 20.30 hores, lliga amb l’Alcoyano - Sant Andreu, i el Dimecres 15, 3ª ronda de la Copa del rei, amb l’Alcoyano - Lleida, de vital importancia.

nastic alcoyano

L’Alcoyano va tornar de buit de Tarragona tot i això va realitzar un bon partit i tan sols la mala sort i l’encert del migcampista tarragoní, Rocha quan estava a punt de complir-se el temps reglamentari. Els d’Oscar Cano van disposar d’un parell d’oportunitats en cada període, i van controlar prou bé el joc d’un Nàstic que ja s’ha col·locat al capdavant de la classificació juntament amb l’Hèrcules.

pablo carbonell alcoyanoCom a notícies positives de l’Alcoyano tenim la recuperació de Bello i els primers minuts del jugador de la pedrera i nascut a Alcoi, Pablo Carbonell. En la part negativa, significar que els blancs i blaus, estan molt prop dels llocs de descens.

La primera meitat començarà animada, però va anar diluíssem.

El partit va començar molt viu, així al cap de 7 minuts el tècnic local, Vicente Moreno, ja va haver de fer un canvi davant la lesió de Marc Martínez. Moments després Javi Rubio llançava molt prop del travesser, en el que seria la primera aproximació alcoyanista.

Una cabotada de Xisco als 12 per part tarragoní i Ferrón per part del Alcoyano en el 19 van ser les jugades més ressenyables d’aquesta primera meitat, que va anar a poc a poc diluïts, ja que fins a la finalització d’aquest període, ja no hi va haver oportunitats.

Segona part més animada, debut de l’alcoià Carbonell, i gol del Nàstic a l’últim minut.

afició alcoyanoA la represa tot seguia el mateix guió, és a dir un domini que tal volta corresponguera al Nàstic, però les contres del Alcoyano i per tant les ocasions més clares podien ser blanc i blaves. Els d’Oscar Cano en la reaparició de Bello després de la lesió, van millorar i així quan encara no s’havia complit un quart de la represa, Rubén Ramos estavellava l’esféric al pal de Reina, i 10 minuts després era Rayco qui obligava a Jero a fer una bona intervenció en 2 temps, el llançament de l’ex jugador del Alcoyano, el va fer pràctiment des de el cercle central.

Al 79 de nou seria l’Alcoyano qui ho va intentar per mediació de Francis Ferrón, qui no va saber resoldre un mà a mà amb la meta tarragoní, Reina. Deprés arribaria el debut en aquesta temporada de l’alcoià Pablo Carbonell, que 2 anys arrere ja va debutar amb l’Alcoyano en 2ªB al camp de Mestalla, però en aquesta campanya no havia debutat i la passada temporada va estar al Muro cedit.

Quan tots pensàvem que tot acabaria en tables i l’arbitre estava a punt d’assenyalar 5 minuts de temps afegit, una centrada de Jean Luc era rematada de cap pel mig campista, Rocha i feia inútil l’estirada de Jero, i els locals guanyaven el seu primer partit en casa, i al costat de l’Hèrcules encapçalen el Grup  de  B. No va ser just perquè l’Alcoyano va fer mèrits més que suficients per a emportar-se al meyns 1 punt de Tarragona.

Fitxa técnica:

Nàstic de Tarragona: Reina, Gerard Valentín, Verdú, Xisco, Marí, Xavi Molina (Jean Luc, min.56), Marc Martínez (luismi, min.7), Rocha, Rayco (Marcos, min.76), Cristóbal, Lago júnior.
C.D. Alcoyano: Jjero, Vich, Navarro, Mario Fuentes, Perona, Carles, Israel Jerez (Carbonell, min.83), De Dios (Bello, min.57), Francis Ferrón, Javi Rubio, Rubén Ramos (José Antonio, min.67).
Gol: 1-0, min.89, Rocha.
Arbitre: Pérez Muley (col-legi madrileny. va amonestar als locals gerard valentín i lago júnior i als alcoianistes Rubén Ramos, Jero i Javi Rubio.
Incidencies: Partit corresponent a la 7ª jornada davant més de 3.600 espectadors, entre els que s’encontraven un reduit grup d’aficionats del alcoyano. Durant l’encontre va debutar pablo carbonell, l’únic jugador de la pedrera que ho ha fet fins ara, sent natural d’alcoi.

Els pròxims 2 partits del Alcoyano seran en casa, el primer el Dissabte 10 a les 20.30 hores, lliga amb l’Alcoyano – Sant Andreu, i el Dimecres 15, 3ª ronda de la Copa del rei, amb l’Alcoyano – Lleida, de vital importancia com que aquell conjunt que passe, s’enfrontarà en  ronda a un conjunt de  que estiga jugant competició europea.

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *