lasarga

L’Alcoyano torna a guanyar fora

Sant Andreu 2 Deportivo Alcoyano 3 • 2a victòria consecutiva! • Les coses no van començar be per al tàndem Sempere/Palop, donat que als cinc minuts s'avançaven els catalans • Aficionats del Sant Andreu van acomiadar al col·legiat, acompanyats dels crits: "mans en alt, açò es un atracament” • Important victòria, que apropa a les posicions de play off.

sempere alcoyano

Carlos Sempere./

Espectacular partit el viscut en el Narcis Sala de Sant Andreu, on en la primera meitat hem vist la novetat ha estat Jero de nou en porteria per lesió de Diego Garcia; tampoc estava Julio De Dios, no estaven ni a la banqueta, dos gols matiners, un dels locals i un de l’Alcoyano, una expulsió per doble groga de Carroza (Sant Andreu) i la lesió de Mario Fuentes que ja no ha pogut eixir en la represa. Al jugar amb un home més l’Alcoyano ha eixit per la victòria, i ha costat per la bona actuació del porter, Morales, heroi local, al que tan sols han pogut marcar li al 68′ per mediació de Pituli.

Només marcar l’Alcoyano, el Sant Andreu s’ha quedat amb 9, però ha marcat en un córner el 2-2 i després per lesió de Lucas Viale, s’hi han e en 8. A les acaballes Nico Cháfer de cap ha fet el 2-3 definitiu, en un partit de bogeria. L’àrbitre del partit va ser acomiadat per l’afició local al crit de:”Mans en alt, açò es un atracament”. Canvi de dinàmica per al Alcoyano de Carlos Sempere i Andrés Palop.

Novetats, gols (1-1), expulsions i lesions, en un primer temps trepidant.
Les lesions de Diego Garcia i Julio De Dios, cap d’ells estava ni a la banqueta, unit a altres jugadors lesionats o sancionats, van acaban formar una banqueta molt jove en La Nova Creu Alta. A l’onze titular tornaven Jero sota pals i Nico Cháfer d’enganxe. Les coses no van començar be per al tàndem Sempere/Palop, donat que als cinc minuts s’avançaven els catalans mitjançant Puerto, una veritable d’aigua freda per a les aspiracions blanc i blaves.

Tan sols 7 minuts després, el central local, Manu Viale, involuntàriament, marcava en pròpia porta i feia pujar l’empat al marcador. Sobrepassada la mitja hora, Carroza veia la segona groga i deixava amb 10 als catalans, cosa que va aprofitar l’Alcoyano per a intensificar el seu domini, però al menys en la primera meitat, el marcador ja no es menejaria.

Segona meitat gols (2-3), el sant andreu en 8. ¡2a victòria consecutiva!
Amb el Sant Andreu en 10, l’Alcoyano va posar cercle a la porteria de Morales, que va evitar una golejada d’escàndol amb un recital d’intervencions que feia pensar que era impossible marcar li al capità i veterà porter català. Però no era el dia del Sant Andreu, que es va quedar en 9 per l’expulsió per doble groga de Puerto, i aixin les cosses per fi va marcar l’Alcoyano per mediació de Pituli el 1-2.

image1Quan pareixia que per a l’Alcoyano estava tot fet, en un córner i jugant contra 9 Felipe marca el 2-2 i per a súmmum de mals, es lesiona Lucas Viale quan havien fet ja els 3 canvis, quedan se amb 8 quan falten 10 minuts per a la fi.

Morales seguía paran ho tot, però al 87’ no va poder evitar el tercer gol de l’Alcoyano marcat pel gandiense Nico Cháfer de cap i fent respirar molt al conjunt entrenat per Sempere i Palop. Ja no hi hauria temps mes que per a escolar la sonora pita en la quels aficionats del Sant Andreu van acomiadar al col·legiat, acompanyats dels crits: “mans en alt, açò es un atracament”. Per a l’Alcoyano, important victòria, que l’apropa a les posicions de play off, i la semana que ve rep al Collao a un sempre complicat Hospitalet.

FITXA TÈCNICA:

SANT ANDREU: Morales, Guzmán, Jilmar (Felipe 70′), Manu Viale, Carroza, Víctor (Lucas Viale 46′), Xavi jiménez (Nuha 80′), Puerto, Checo, Ton Alcover, i Calderón.
ALCOYANO: Jero, Carles Salvador, Mario Fuentes (Josemi Perona 46′), Óscar López, Devesa, Kike López, Javi Rubio, Nico Cháfer, Isra Jerez, Rubén Ramos i Pituli (Gabarre 78′).
ÀRBITRE: Germán Cid Camacho, del Col.legi Castellano-Leonés. Va expulsar per doble amonestació als locals Carroza i Puerto. A més a més ha vist groga els locals Lucas Viale i els a alcoianistes Nico Cháfer, Carles Salvador, Pituli i Gabarre.

GOLS: 1-0 Puerto 5′. 1-1 Manu Viale (pp) 13′. 1-2 Pituli 68′. 2-2 Felipo 80′.  2-3 Nico Cháfer 88′.


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *