foradia subscriutegrat

Exposicions d’Aurelia Masanet i 100 artistes solidaris

El cicle d’exposicions promogut per la regidoria de cultura de l’Ajuntament d’Alcoi durant els mesos d’octubre i novembre continua a la Llotja Sant Jordi i al Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi. L’exposició 100 artistes solidaris al Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi el dimecres 8 d’octubre 2014.

artistessolidarisQualsevol que vulga gaudir de l’art i la cultura encara podrá acudir a l’exposició de la pintora alcoiana Aurelia Masanet a la Llotja Sant Jordi que du per títol Trames i ordit de l’existència. La mostra és una retrospectiva que recrea l’evolució de la seua obra durant més de trenta anys de treball, amb tèxtils, tapissos, caligrafies, grafies, etc.

L’exposició va ser inaugurada el 2 d’octubre i estarà fins al 30 de novembre, en horari de dimarts a dissabte, de 11.30 a 13.30 i 17.30 a 20.30. A més els diumenges és podrà veure de 11.30 a 13.30.

I per finalitzar, el treball de 100 artistes solidaris completa aquest cicle d’exposicions. Una centena d’artistes solidaris s’ha unit per compondre la quarta exposició i ens regalen per mitjà de la regidoria de Cultura dos mesos al davant per contemplar les seves obres.

L’exposició 100 artistes solidaris es donarà cita al Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi el dimecres 8 d’octubre a les 20 hores.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *