foradia subscriutegrat

Compromís converteix la seua seu en un nou espai cultural

La setmana passada es va presentar el nou programa cultural organitzat per Compromís per Alcoi. Es tracta d'una aposta per l'art i la cultura alcoianes que conformaran un seguit d'activitats en diversos espais, tenint com a punt de referència la seu del partit, al carrer Bartolomé J. Gallardo.

tres-passionsL’estrena d’aquesta activitat, Tres passions, que inaugurarà l’espai cultural serà el proper 3 d’octubre, a les 20:00h, en la seu de Compromís per Alcoi, on hi haurà unes activitats que, com s’han dit, estaran dividides en diferents espais. Aquests espais són classificats segons l’estil artístic. Així doncs, es poden trobar tres espais diferenciats.

“L’espai clàssic” compondrà una performance en què, mentre Orfeo Soler pintarà l’acompanyaran Moisés Olcina al saxòfon alt i Ausiàs Gisbert al violoncel, interpretant una obra de Martun Twycross, Ground Swell i Standing Stoned anomenada “Two part inventions for alto sax and cello”.

D’altra banda, a “l’espai contemporani”, mentre Jordi Sempere estarà pintant, Moisés Olcina oferirà al públic una peça composta per ell mateix, acompanyat de Javi Blanquer a la bateria, que s’anomena “A saxophone someplace far off played”.

En tercer i darrer lloc, hi haurà “l’espai jazz”. En aquest espai pintaran Jordi Sempere i Orfeo Soler junts, mentre de fons sonaran tres peces de jazz, “Spain” de Chick Corea, “How insensitive” d’AC Jobim i “Song for my father” d’Horace Silver, a càrrec del ja esmentat Moisés Olcina que, esta volta, anirà acompanyat pel pianista Juan Antonio Recuerda.

A banda de tot açò, mentre els tres espais estaran oferint la seua visió de l’art, es podran vore alguns audiovisuals fets per Xavi Cortés.

Aquest seguit d’activitats culturals només seran el començament del que el partit s’ha proposat, ja que el partit ja ha presentat algunes altres activitats que es duran a terme al llarg de l’any com la Festa dels Joves de Compromís, al ZooLoco que tingué lloc divendres 26 amb l’actuació del grup alcoià Tankats, així com el concert de Triada Jazz Trio el proper 17 d’octubre, un altre concert del grup alcoià Júlia, per al 7 de novembre, una exposició de Jordi Sempere i Kike Mira, anomenada “Nus entre tants”, que s’inaugurarà el 13 de novembre, el concert de Dixie Swing proposat per al 5 de desembre, amb un passacarrer previ des del Parterre i, a més a més, també hi haurà la inauguració de tres exposicions: “Miratge invers”, una videoinstal·lació de Xavi Cortés i Pep Jordà que serà el 12 de desembre; “Sefardí”, d’Orfeo Soler, per al 15 de gener i una exposició d’una mostra de moda i il·lustració tèxtil i mobles, per al 29 de gener, de la mà de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi.

Per tant, el grup local de Compromís ha volgunt amb aquesta iniciativa, apostar per la cultura i per l’art alcoià i poder, d’una banda, acostar-se més al món cultural i artístic dels nostres artistes i, d’altra banda, donar un espai de la seu perquè tot d’artistes de la nostra ciutat puguen tindre un lloc per expressar el seu art i puguen ser vistos.

Font: Yaiza Ferrer i Alonso./


participalcoi

2 Responses to Compromís converteix la seua seu en un nou espai cultural

  1. […] com ja es va dir, és només el començament d’un seguit d’activitats culturals i artístiques […]

  2. […] dia 13, a les 20 hores, a la seu comarcal de Compromís, s’inaugura una nova exposició, , seguint la programació quadrimestral enllestida i ja anunciat en el seu moment. L’exposició es podrà visitar de dimarts a divendres de 18.30 a […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *