foradia subscriutegrat

Cros i concurs de paelles al 9 d’octubre de Muro

En commemoració del dia del País Valencià, Muro va celebrar la festivitat del 9 d'octubre. Les activitats més destacades en aquest dia van ser el tradicional cros i el concurs de paelles al Parc del Batà.

muro1

Dumuro2rant els dies 3 a l’11 d’octubre Muro va acollir una sèrie d’activitats culturals per al gust de tothom. Entre la programació preparada van destacar les tradicionals activitats del dia 9 d’octubre. La primera va ser el cros que donava l’eixida des de l’Ajuntament a les 10’30h. amb dues carreres simultànies, una per als menuts i altra per als majors.

El recorregut per als xiquets va ser el següent: Ajuntament, Sant Blai, plaça de l’Església, placeta de la Vila, Sant Roc, Tarongers i plaça del Matzem. I per als majors: Ajuntament, Sant Blai, placeta de la Vila, Sant Roc, Triana, Camí de l’Hort, Palau de la Senyoria, Prof. Sanchis Guarner, la Boguesa, Comp. Paco Esteve, la Sénia, la Bola, Av. d’Alcoi, Sants, placeta Molina, Sant Blai, plaça de l’Església i plaça del Matzem. Finalment, dues carreres donaven meta a la Plaça del Matzem.

I després de l’esforç venia la recompensa. La jornada acabava amb un concurs de paelles al Parc del Batà. L’entrega del plat de paella va ser de 15h. a 15’30h. El guanyador del premi a la millor paella es va emportar a casa un cuixot i dues botelles de vi.

 

 

Font: Fotografíes de Ray Martínez./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *