foradia subscriutegrat

9 d’Octubre: despertà i manifest a la Zona Nord

Despertà i l'esmorzar de cabasset, a les 9:00 del matí despertà i a les 10:00 lectures manifest i esmorzar. nformar-vos que les Associacions de Veïns d'Alcoi estarem representades a la fira de la Glorieta.

POSTER 9 D´OCTUBRE2014L’Associació de Veïns de la Zona nord, enguany celebren el 9 d’octubre, fent la despertà i l’esmorzar de cabasset, a les 9:00 del matí despertà i a les 10:00 lectures manifest i esmorzar, de vegades no podem arribar a organitzar tots els actes que ens agradaria, sentim no haver organitzat la fireta sent i tot que l’any passat va tindre molt d’èxit, enguany han hagut més dificultats, menys temps i persones, així que aprofitem aquest moment per a demanar que la gent del barri s’involucre en l’Associació si algú està interessat a participar i formar part d’aquest moviment no dubteu en posar-se en contacte amb nosaltres, el barri i l’Associació ho agrairíem.

Informar-vos que les Associacions de Veïns d’Alcoi estarem representades a la fira de la Glorieta amb una taula i que podeu arrimar-se des del 9 fins al 12 d’octubre en horari de 10:00 a 14:00 y de 17:00 a 22:00. Qualsevol informació podeu obtenir en la taula.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *