foradia pressupostparticipatiualcoi

Presentació de ‘Sirena de la Llibertat’ el nou disc de Jordi Gil

'Sirena de la Llibertat' de Jordi Gil es presenta a Alcoi hui 6 de maig al Centre Cultural Mario Silvestre a les 20 h. Aquest disc el va estrenar a Barcelona durant el cicle d'homenatge a Ovidi Montllor.

jordi gilHui dimecres 6 de maig al Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi a les 20 h, Jordi Gil presenta en concert el seu nou disc titulat ‘Sirena de la Llibertat’. La portada del disc són il·lustracions del pintor Antoni Miró.

Aquest nou disc ha col·laborat Jesús Lara a la producció i està gravat per un grup de músics al seu estudi. ‘Sirena de la Llibertat’ així és el títol, són cançons de tall social i polític, com de veritat involucrades en millorar aquesta societat.

Jordi Gil apropa el vers i la cançó a l’home explotat per l’home, a la dignitat dels homes i dones sense feina. La seva veu i el seu missatge ens ofereixen imatges que retraten una realitat coneguda per tots i que ell defineix com el poder dels “llangardaixos, gripaus i lladregots”.

Una gran ocasió per escoltar les noves cançons d’aquest nou treball del cantautor alcoià Jordi Gil amb nous arranjaments que van des del jazz fins al rock, així com una banda completa.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *