foradia elgrat

Primer concurs de lletres de cançó en valencià a Cocentaina

La UA i la seua Seu de Cocentaina participen en el llançament del Primer concurs de lletres de cançó en valencià • De qualsevol gènere rock, pop, heavy metall, reggaeton, infantils, rap, etc...

El primer concurs de lletres de cançó en valencià és una original iniciativa que pretén promoure les expressions literàries alternatives en valencià amb la finalitat de premiar i musicar lletres originals, convocat per l’Ajuntament de Cocentaina amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant.

Aquest concurs està dirigit a totes aquelles persones amb edats compreses entre els 12 i els 29 anys, i les lletres de les cançons poden ser de qualsevol gènere rock, pop, heavy metall, reggaeton, infantils, rap, etc… i de qualsevol temàtica (cançó d’amor, crítica social, medi ambient, etc.).

El termini de presentació de propostes estarà obert fins al 15 de juny, i les bases de la convocatòria podran consultar-se en aquesta adreça web (http://www.cocentaina.es).

Una iniciativa que també ha comptat amb la participació de l’Agència de Promoció del Valencià, la Casa de la Joventut i la Casa de Cultura de Cocentaina, a més, de la Diputació Provincial d’Alacant.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *