foradia subscriutegrat

Jornada de neteja de rius

La campanya 'Mans al Riu' és programa un any més per ajudar a la neteja i conservació dels rius i l'entorn natural. Enguany  s'actuarà sobre el riu Serpis.

netejariusLa jornada és programada anualment per la Fundació Limne, impulsa neteges populars simultànies o quasi simultànies a diversos punts als rius del País Valencià. La iniciativa compta amb el suport de Conselleria i el Departament de Medi Ambient d’Alcoi.

La novetat enguany és que s’actuarà sobre el riu Serpis, en el tram comprés entre la Fàbrica d’Escaló i el Molí d’Albors.

L’any passat ja es van retirar 1.300 quilos de residus d’un barranc a l’ombria de Sant Antoni (Font Roja), gràcies al muntatge que van preparar per a l’ocasió Acif Alcoi i a la dedicació dels voluntaris que van voler participar i ajudar per millorar l’entorn natural.

Tot aquell que vulga formar-ne part pot inscriure prèviament mitjançant un correu electrònic a l’adreça limne@limne.org o bé amb una telefonada a un dels números indicats en el cartell. D’aquesta manera es podrà coordinar millor la jornada, optimitzant el material necessari, com bosses i guants de seguretat, que aportarà l’Ajuntament d’Alcoi. També s’agrairia l’ajuda per a difondre la campanya.

A més d’Alcoi, es netejaran trams de riu a: Algemesí, Almassora, Alqueria d’Asnar, Aspe, Betxí, Borriana, Canals, Chulilla, Enguídanos, Ontinyent, Paterna, Quart de Poblet, Riba-roja de Túria, Sueca, Vila-real i Vilallonga. Els interessats d’aquestes altres localitats deuen confirmar quin és el seu dia, hora i lloc de trobada concrets en la web de la Fundació Limne.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *