foradia cdturisme

Presentació del llibre ‘Zona Roja: la experiència cubana del ébola’

• Enrique Ubieta Gómez, assagista i periodista cubà, presenta 'Zona Roja: l'experiència Cubana de l'ébola' • Reflexiona sobre les possibles causes del virus i el compromís històric de Cuba a favor dels pobles d'Àfrica.

cartell_ebolaEnrique Ubieta Gómez, assagista i periodista cubà, celebrarà la presentació del seu llibre, ‘Zona Roja: l’experiència Cubana de l’ébola’, el dia 24 de maig a les 19:30 hores al Casal Ovidi Montllor. La presentació està organitzada per l’Associació d’Amistat amb Cuba ‘Pep Linares’.

L’autor, periodista amb un ampli currículum professional i d’experiència en l’àmbit de l’ajuda humanitària internacional, parlarà sobre l’internacionalisme solidari. I, en concret, la seua exposició tractarà sobre la labor dels metges cubans a Àfrica i la lluita contra l’ébola.

El llibre, a més de parlar sobre el personal de salut de Cuba, la seua preparació amb ajuda d’especialistes de l’OMS i les tasques d’ajuda humanitària que desenvolupen, reflexiona sobre les possibles causes del virus i el compromís històric de Cuba a favor de la independència i el desenvolupament dels pobles d’Àfrica.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *