lasarga alcoimpuls

Patricia Blanquer portaveu al Congrés en la Comissió d’Indústria

El grup Socialista al Congrés dels Diputats nomena a l'alcoiana Patricia Blanquer portaveu de la Comissió d'Indústria, Energia i Comerç. Blanquer: “Com a alcoiana i com valenciana sigues molt bé que en zones on el teixit industrial és tan important, fa falta i suport”. El coordinador dels diputats i senadors del PSPV-PSOE, Herick Campos, ha destacat la “important posició” que al Congrés dels Diputats i el Senat tenen els representants del PSOE a la província, enfront del “nul paper dels diputats del PP”.

patri blanquer

Ahir es coneixien a través de l’Adreça Federal del PSOE el canvi de 15 dels seus portaveus al Congrés per completar, segons s’afirma des de les mateixes files socialistes “la renovació generacional de la nova etapa i reforçar l’oposició contundent, rigorosa i solvent al govern del PP”, procés de canvi que ha suposat que l’alcoiana Patricia Blanquer, haja estat triada portaveu socialista en la Comissió d’Indústria, Energia i Comerç.

Com així ha destacat el coordinador dels Diputats i Senadors del PSPV-PSOE, Herick Campos, ha estat el mateix secretari general del PSOE, Pedro Sánchez qui ha dirigit aquest procés en coordinació amb el portaveu parlamentari, Antonio Hernando, amb l’objectiu d’ampliar i reforçar el nou equip de portaveus socialistes amb la incorporació de més diputats joves i més dones: de fet, nou de les 15 noves cares del PSOE al Congrés són diputades.

Il.lusió davant les noves responsabilitats

Per la seua banda, Patricia Blanquer ha mostrat la seua satisfacció pel suport mostrat cap a ella per part del secretari general Pedro Sánchez i el grup parlamentari.És una nova responsabilitat molt important, ja que estem parlant del sector de la indústria, el gran generador d’ocupació i motor de creixement de l’economia espanyola”, ha afirmat.

En aquest sentit, Blanquer ha reivindicat la necessitat de majors partides d’inversió en suport al sector industrial. “Com a alcoiana i com valenciana sigues molt bé que en zones on el teixit industrial és tan important, fa falta suport i suport, vaig a posar tota la meua obstinació per millor les expectatives del sector i a defensar a la nostra indústria, així com la necessitat de creació d’ocupació”.

Per a Campos, aquest nomenament reforça més si cap a la posició dels representants socialistes en les Corts Generals –tant al congrés com en el Senat-, on tots assumeixen càrrecs de responsabilitat. Així el propi Herick Campos és Portaveu adjunt en la Comissió de Turisme; Federico Buyolo és Portaveu adjunt de la Comissió d’Educació i Esport i de la Comissió Internacional per al Desenvolupament; Gabriel Echávarri exerceix les funcions de Vicepresident de la Comissió de l’Estatut dels Diputats; Patricia Blanquer la citada portavocía en la Comissió d’Indústria, Energia i Comerç, i la senadora Encarna Llinares ostenta la portavocía en el Senat de la Comissió de Sanitat i Serveis Socials. De la mateixa manera el Secretari General del PSPV-PSOE, Ximo Puig ha estat nomenat vicepresident de la Comissió Constitucional.


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *