foradia subscriutegrat

Jornada d’assesorament sobre la llei de dependència

El divendres 24 d’octubre, hem organitzat a Cocentaina al Centre Social Real Blanc, la Jornada d’assessorament juridic sobre la llei de dependència a càrrec de la lletrada Sandra Casas Molina. La participació a la jornada serà gratuïta.

PLATAFORMA EN DEFENSA DE LES PERSONES ENLa Plataforma en defensa de les persones en situació de dependència de les comarques de L’Alcoià-El Comtat, continuen manifestant, davant la societat, la falta d’aplicació i eficàcia de la Llei de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a les persones en Situació de Dependència informant de les mesures injustes aplicades pel govern aquests últims anys que vulneren els drets dels dependents i les seues famílies per això el divendres 24 d’octubre, hem organitzat a Cocentaina al Centre Social Real Blanc, la Jornada d’assessorament Juridic sobre la Llei de Dependència a càrrec de la lletrada Sandra Casas Molina (Assessora jurídica de les Plataformes en Defensa de la Llei de Dependència de la Comunitat Valenciana). “Tots podem ser Dependents, no ho oblides, tu també”

Aquesta jornada està pensada per atendre les necessitats de tota la població i està distribuïda en tres grans blocs:

  • A les 12:00 hores: Xerrada adreçada a l’assessorament dels i de les professionals de la dependència (treballadors socials, regidors, advocats…).
  • De 16:00 a 19:30 hores: Assessorament individualitzat a particulars. Per poder participar-hi caldrà sol·licitar cita prèvia ja que les places són limitades. S’organitzarà en torns d’aproximadament 15 minuts per família per la qual cosa es prega que els sol·licitants porten la documentació necessària organitzada.
  • A les 20:00 hores: Xerrada/Col·loqui: “La llei a debat”. Aquesta activitat està adreçada a tots aquells i aquelles que tinguen curiositat per saber en quin moment estem en l’aplicació de la Llei i quines irregularitats estan produint-se.

Els interessats amb l’Assessorament, tant a professionals com a particulars, hauran de contactar al teléfono 660050952 i preguntar per Desiré.

La participació a la jornada serà gratuïta gràcies a les aportacions desinteressades i solidàries del club esportiu Esides Caramanchel C.E. d’Alcoi i la Colla Mal Passet de Cocentaina. Adjuntem el cartell promocional de l’acte per a que li donen la màxima difusió. Us agrairem la vostra assistència. Gràcies per la difusió. Per més informació  teléfono 679863385. Contribuïm a la defensa de les persones dependents.


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *