foradia subscriutegrat

Ciudadanos Alcoi alerta sobre l’estat de la caserna de la Guàrdia Civil

• Des de Ciudadanos comuniquen que l'actual caserna d'Alcoi es troba “en un estat molt deteriorat i per tant exigim al Govern que mantinga una postura oberta de col·laboració directa amb la Guàrdia Civil".

Des de Ciudadanos comuniquen que l’actual caserna d’Alcoi es trobaen un estat molt deteriorat i per tant exigim al Govern que mantinga una postura oberta de col·laboració directa amb la Guàrdia Civil“.

Alcoi i la Guàrdia Civil necessiten, segons Ciudadanos, “urgentment, una caserna digna ja; i més estant situat en la mateixa Plaça d’Al-Azraq que, com tots sabem, està pendent de disseny urbanístic i que es convertirà, en un futur, en un dels pols urbanístics més visibles de la ciutat”.

A més, Ciudadanos vol manifestar al Govern Municipal que, “igual que l’Ajuntament d’Ibi està accelerant el procés per a col·laborar en la construcció d’una nova caserna (recordar que ha cedit una parcel·la de 2500 m²), doncs que el Govern d’Alcoi no es limite en un futur a un xicotet conveni puntual i que valore, en la seua justa mesura, la importància d’haver pogut rescatar aquest servei”.

Per a finalitzar, Jorge Sedano, regidor d’Alcoi, ha manifestat que recuperar la Capitania de la Guàrdia Civil, així com els serveis de Seprona, Intervenció d’Armes i tràfic ha sigut una “molt bona notícia per a tots els alcoians que creiem que la presència dels serveis de la Guàrdia Civil són importants per a la ciutat i aporten capitalitat a Alcoi”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *