foradia subscriutegrat

Quan més parlen més miserables es mostren!

per Sergi Rodríguez Castelló

sergi rodriguez

Sergi Rodríguez./

Fernando Pastor (PP) i Nacho Palmer (PP) no han tardat gens ni mica en eixir a contestar a EUPV per la nostra denuncia davant el que va passar a l’Àgora en el famós “coaching motivacional”. I després de llegir el que diuen encara ens reafirmem amb major contundència: l’actuació del Servef, baix les ordres de Rafa Miró (PP) ha fet un ús vergonyós d’aquesta institució “pública” per servir en safata una audiència necessitada d’ofertes de treball a una iniciativa privada i fer apologia del més que qüestionat projecte de La Canal. Ens reafirmem en les acusacions que hem fet, perquè per molt que s’empenyen els senyors del PP en tirar balons fora, és evident que han actuat de manera miserable:

  • 1.- S‘han fet servir les dades d’un servei públic com el Servef per convocar a uns aturats de llarga durada i aprofitar aquesta convocatòria per fer apologia del projecte de La Española a La Canal. És a dir, s’ha aprofitat una audiència que a l’anar a les convocatòries del Servef s’ha vist obligada a escoltar allò que res tenia a veure amb el motiu de la convocatòria. Açò ací i a qualsevol part del mon es diu propaganda encoberta.
  • 2.- A la jornada no s’anunciava en cap moment la intervenció del Sr. José Crespo assalariat de La Española. La seua intervenció es va filtrar a les jornades de manera amagada. És evident que ha hagut una manipulació descarada d’aquesta convocatòria per afavorir interessos particular: aprofitament miserable.

I actuen de manera miserable en dir que l’Ajuntament d’Alcoi és co-organitzador d’aquest fet. L’Ajuntament d’Alcoi té l’obligació d’afavorir qualsevol iniciativa, pública o privada, d’interès general per fer ús de les seues instal·lacions, que són les de tots, per programar activitats que incentiven i estimulen la formació dels nostres ciutadans. El que no és lícit, ni ètic, ni moral, és aprofitar aquesta bona voluntat per fer un ús indegut de campanya manipuladora a favor dels interessos urbanístics d’un particular, de la qual cosa no es tenia cap constància a l’equip de govern.

El govern de la ciutat ha facilitat l’Àgora no per a que s’aprofite per a fer propaganda encoberta, sinó per a fer un curs de motivació per a aturats de llarga durada. El Sr. Fernando Pastor actua més com a portaveu de La Española que no com a regidor de l’Ajuntament d’Alcoi. Ens hauríem d’estalviar el diners públics que li paguem entre tots i demanar-li a La Española que directament l’incloga en les seues nòmines pels serveis prestats als seus interessos. Al Sr. Nacho Palmer no cal ni contestar-li. Amb la seua dialèctica anticomunista prehistòrica ja s’auto-desqualifica ell solet. A aquesta gent del PP que ens han dut a una gran estafa econòmica i social, no podem permetre’ls que ens acusen de manipuladors quan no fem més que evidenciar una realitat objectiva: s’ha fet servir l’estructura del Servef per fer propaganda de la ubicació del projecte de La Española a La Canal, i tot el que diguen és pretendre tirar balons fora. Són, i ens reafirmem: miserables. Si després del que ha passat encara intenten justificar allò injustificable, l’únic que demostren és que entenen l’administració pública com un vedat particular del que treure profit per als seus interessos partidistes. De pena!

Font: Sergi Rodríguez Castelló, Coordinador Local d’EUPV-L’Entesa d’Alcoi./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *