foradia mediambient

Mercat d’alimentació i artesania a la II Fira de la Biodiversitat Cultivada d’Agullent

La II Fira de la Biodiversitat Cultivada del País Valencià comptarà amb un mercat de venda de productes agroecològics, un intercanvi de llavors, així com nombroses activitats infantils.

Fira agullentEl passeig de la Font Jordana d’Agullent acollirà aquest diumenge 19 d’octubre a partir de les 10′30h. del matí, un mercat d’alimentació ecològica i d’artesania. El mercat tindrà, entre altres, parades de sabó fet a mà, pa cuit en forn de llenya, productes per al camp, cervesa artesana i ecològica, nines de feltre fetes amb llana, oli, fruita, verdures i adobats.

El mercat inclou en la seva programació diverses activitats familiars i per a xiquets, com una història narrada per José Payá i també el Rondaballs un espectacle per a ballar i escoltar a la contacontes Almudena Francés. En el marc del mercat també tindrà lloc un intercanvi de llavors tradicionals promogut pel col·lectiu Llavors d’Ací.

Al llarg del matí, es cuinarà a foc de llenya una paella amb ingredients ecològics. El preu del tiquet per a poder participar en aquest menjar popular és de 6€ i es pot reservar a la web www.agullent.net o la Casa de la Cultura d’Agullent (96 290 74 72).

Totes les activitats estan emmarcades en la II Fira de la Biodiversitat Cultivada que tindrà lloc a Agullent el 17, 18 i 19 d’octubre. La fira pretén posar en valor, donar a conéixer i conservar les varietats tradicionals agràries, i per això pretén ser un punt d’encontre entre llauradors i consumidors.


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *