foradia subscriutegrat

Fireta de Nadal a Alcoi

• Del 5 al 8 de desembre la Plaça de Dins acull esta primera edició de la fireta amb productes nadalencs com decoracions, arbres frescs, torrons i dolços • Es pretén dinamitzar el comerç del centre i tornar a recuperar el sabor tradicional en estes dates • La fireta estarà oberta d’11 a 20h de la vesprada durant tot el Pont de la Constitució

Fireta Nadal Alcoi

Llums als carrers, decoracions als comerços, cartell de la Cavalcada i els personatges del Tirisiti ja adornen la ciutat per tot arreu. Però faltava un lloc on poder adquirir els productes de Nadal. Este any els comerços del centre han impulsat la primer Fireta de Nadal a la ciutat.

L’objectiu és dinamitzar els comerços del centre i recuperar el seu sabor tradicional, segons ha explicat la regidora de comerç, Vanesa Moltó. A la fireta es podran trobar decoracions de nadal, arbres frescs i plantes per a ornamentar, torrons, dolços i regals. Alexandre Carrandello, president de ‘Al Centro’ ha afegit que es tracta d’una inquietud que tenien els comerciants del centre: “Ens faltava esta fireta tradicional de productes de nadal”.

La Fireta tindrà lloc en la Plaça de Dins durant tot el Pont de la Constitució, 5 al 8 de desembre d’ 11h a 20h.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *