foradia barnasants

El PP critica el trasllat de departament d’un funcionari

Esquerra unida se salta els tramitis i nomena a dit a un funcionari per reforçar el seua area. El grup municipal del PP qüestiona les formes amb les quals aquest Govern Municipal, i més concretament la formació d'Esquerra Unida.

El grup municipal del PP qüestiona les formes amb les quals aquest Govern Municipal, i més concretament la formació d’Esquerra Unida ha canviat a un funcionari nomenant-ho coordinador de l’àrea de participació ciutadana, mitjançant la fórmula d’adscripció provisional sense fer concurs de promoció interna no donant opció a la resta de funcionaris.

rosasanchez

Rosa Sánchez./

Per a la popular Rosa Sánchezés lamentable que lleven a un funcionari que en aquests moments estava en el departament de serveis socials, departament amb una sobrecàrrega de treball important a causa de la situació socioeconòmica actual, i ho situen en el departament de participació ciutadana, millorant notablement la situació laboral i econòmica d’aquest funcionari”.

D’altra banda, cal assenyalar que això és un exemple del qual aquest Govern ens té acostumats i no és una altra cosa que la falta precisament de participació, i salten de manera arbitrària els processos de contractació establerts, sense explicar, ni tan sols, amb les formacions sindicals de l’Ajuntament que ja han denunciat aquest canvi, cal recordar que Esquerra Unida sempre s’ha mostrat contrària a les adscripcions provisionals.

Els populars formularan una sèrie de preguntes al Govern sobre el canvi d’ubicació d’aquest treballador en la propera comissió de Governança i Règim Interior.

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *