foradia subscriutegrat

II Encontre d’Emprenedors Rurals

L'Espai Àgora acull el pròxim diumenge, 16 de novembre, el segon encontre de l'Associació d’Emprenedors Rurals (AER) a Alcoi. La jornada comptarà amb diferents xarrades i experiències d'emprenedors, networking i diverses activitats.

EMPRENEDORSAquest diumenge 16 de Novembre, se celebrarà la segona trobada de l’Associació d’Emprenedors Rurals a Alcoi en l’Espai Àgora. Una iniciativa pensada per a convertir-se en el punt de trobada d’aquelles persones que desitgen dur a terme les seues idees i necessiten suport i recursos.

Segons comenta la presidenta de l’associació, Empar Fayos, “és una trobada informal, ja que d’aquesta manera resulta molt més fàcil establir contacte entre els assistents. Aqueix és el motiu pel qual ho organitzem en un espai com el Àgora, on ens sentim com a casa gràcies al gran treball de Manolo Gomicia, regidor de l’ajuntament d’Alcoi.  També, des de l’Associació volen que els emprenedors puguen compartir el dia amb la seva família, per la qual cosa han preparat activitats per a tots, inclosos els més xicotets amb activitats entretingudes per a totes les edats.

La jornada començarà a les 9’30h amb la inscripció dels assistents i un cafè. A continuació els participants podran acudir a qualsevol de les activitats programes per a aquest dia, des de diferents xarrades i experiències d’emprenedors, networking i activitats perquè els assistents es coneguen entre ells i propiciar així col·laboracions.

El membre de l’associació, Pedro Mondejar, explica que l’objectiu de la jornada és “facilitar el contacte entre emprenedors que vulguen dur a terme les seues idees o tinguen inquietuds, per açò plantegem crear l’associació, per a la promoció d’idees innovadores, que generen expectatives de futur en el nostre entorn més proper i es produïsquen les sinergies adequades per a garantir la seua sostenibilitat”.

L’activitat és oberta perquè els emprenedors puguen compartir un matí lúdic on propiciar relacions fructíferes per a desenvolupar els projectes en els quals estan embarcats des de AER.

 • PROGRAMA D’ACTIVITATS
  – 9’30h Cafè, patrocinat pel M.I. Ajuntament d’Alcoi
  – 10h Presentació institucional per Manolo Gomicia, Regidor de Promoció Econòmica d’Alcoi, i Empar Fayos Presidenta de AER
  – 10’15h Presentació Motivadora de Macarena Florencio amb el títol: “Troba les teues qualitats i aconsegueix l’Èxit”
  – 10’30h Presentacions de negocis dels membres de AER que ho – sol·liciten
  – 12’30h Networking per colors, una nova tècnica que ens ajudarà a obtenir contactes de qualitat
  – 14h Menjar en Ca-Joan, preu del menú 15€
  – 16h Visita turística per Alcoi.

ACTIVITATS PREVISTES PER ALS XIQUETS

 • – “Presentat”, dinàmica en la qual els xiquets es presenten per a conèixer-se.
 • – Vídeos, “Histories medievals de pot de plom”.
 • – Contacontes.
 • – Crea-Contes: vam crear el nostre propi conte entre totes.
 • – Disfresses i representació de l’explique.
 • – Sessió relax.

 Per a més informació sobre la jornada:

Enllaç a la Web de AER:
http://emprendedoresrurales.com/

Enllaç a la fitxa d’inscripció per a apuntar-se a la jornada:
http://emprendedoresrurales.com/esdeveniment-anual-aer-2014/

 


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *