lasarga ajualcoitel

L’Ajuntament incompleix el compromés amb els veïns de l’Eixample

Encara que les comparacions són odioses, pero tenim el pitjor local de totes les associacions de veïns. Cal recordar-li a l'ajuntament que a la zona de l'eixample viuen 13.600 veïns. L'Associació de Veïns Eixample-Benissaidó, vol fer publica aquesta crítica a l'ajuntament d'Alcoi motivada per la deixadesa.

HUMEDAD 1

L’Associació de Veïns Eixample-Benissaidó, assenyala el deterirorament de la seu./ lesmuntanyes.com

L’Associació de Veïns Eixample-Benissaidó, i en la seua representació la junta directiva íntegrament, vol fer publica aquesta crítica a l’ajuntament d’Alcoi motivada per la deixadesa, i a més en respecte a aquesta associació de veïns, i que volen explicar.

Tenim un local en el qual fer activitats ens suposa aguantar les crítiques dels veïns quant a instal·lacions es refereix, sembla increïble que encara estiguem amb les humitats, es van comprometre a solucionar-ho però encara segueix igual i recorden que a la zona de l’eixample viuen 13.600 veïns, i el que demanem són unes condicions mínimes. L’associació de veïns Eixample-Benissaidó vol fer arribar aquesta crítica a l’Ajuntament de Alcoi, i que anem a explicar en els següents

  • 1.- Després de molts anys continuem amb el problema d’humitats que tenim en les parets del local d’aquesta associació, i del compromís per part de l’ajuntament per solucionar-ho, sembla increïble que encara estiguem amb les humitats.
  • 2.- El compromís de l’Ajuntament ho tenim, per la qual cosa estem molt agraïts. El problema ve a l’hora de l’execució, ja que es van comprometre a solucionar-ho per a agost o setembre de 2014 però encara segueix igual.
  • 3.- Tenim un local en el qual fer activitats ens suposa aguantar les crítiques dels veïns quant a instal·lacions es refereix, per grandària insuficient i per falta de dutxes per a activitats física.
  • 4.- Encara que les comparacions són odioses, pero tenim el pitjor local de totes les associacions de veïns, en grandària i infraestructura, però l’ajuntament no ens proporciona un local més adequat, sent això la primera prioritat d’aquesta associació.
  • 5.- Cal recordar-li a l’ajuntament que a la zona de l’eixample viuen 13.600 veïns, i L’Associació de Veïns Eixample-Benissaidó, el que demanem són unes condicions mínimes per poder funcionar.


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *