foradia barnasants

9 d’Octubre per conscienciar de la diversitat funcional

L'activitat a la Glorieta va reunir la participació de persones amb discapacitat i de les entitats i associacions de la ciutat que treballen en aquest camp de divulgació de la problemàtica de la diversitat funcional.

avanzar2Un nombrós grup de participants van poder participar a la Glorieta el passat 9 d’Octubre, en una activitat la qual anava dirigida a conscienciar i donar a conéixer als assistents les dificultats i esforços que diàriament han de realitzar els discapacitats que van en cadira de rodes per desplaçar-se pels carrers de la ciutat.

L’activitat a la Glorieta va reunir la participació de persones amb discapacitat i de les entitats i associacions de la ciutat que treballen en aquest camp de divulgació de la problemàtica de la diversitat funcional, va ser promoguda pel C.D. Santa Lucia i l’associació Avançar. En ella van participar Silvia Vicent, Mª José Albero, actuals campiones d’Espanya d’Eslàlom a Silla de Rodes, membres d’Avançar i un bon nombre de visitants a aquest recinte.

avanzar


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *