foradia subscriutegrat

L’equip ECO DIMONI lider en la Solar Race

L'equip ECO DIMONI de l'IES COTES BAIXES està participant en l'edició 2014 de la competició internacional de vehicles de baix consum del 17 al 19 d'octubre que s'està celebrant en un circuit urbà de la ciutat de Múrcia.

dimoni 10

L’equip ECO DIMONI de l’IES COTES BAIXES d’Alcoi./

La IV Edició de Solar Race Regió de Múrcia s’està celebrant en, el Circuit Urbà de Múrcia del 17 al 19 d’octubre, en aquesta competició comptem amb la participació de 24 equips de diferents Centres Educatius, on hi ha participants de diferents punts d’Alacant, València, Castelló, Astúries, Ciudad Real, Tarragona i Màlaga i un representant Internacional l’equip d’Hongria.

L’equip ECO DIMONI de l’IES COTES BAIXES d’Alcoi, està participant del 17 al 19 d’octubre en aquesta edició 2014 en la competició internacional de vehicles de baix consum i que s’està celebrant en un circuit urbà de la ciutat de Múrcia. El nostre projecte educatiu participant amb dos prototips, DIMONI 10.2 en la categoria “elèctric” i DIMONI 2.3 en la categoria “solar”, equipat amb els panells solars d’alta eficiència

dimoni2 en pistaEn aquests primer dies de competició, ens sentim orgullosos de comunicar que els nostres dos prototips lideren les dues categories elèctriques en les quals estem participant PLUG-IN i SOLAR. Sabem que la lluita serà dura però intentarem mantenir aquesta magnífica posició.

IV Edició de Solar Race Regió de Múrcia en la categoria de Vehicles Experimentals comptem amb un total de 20 participants dividits per tres fonts d’Energia diferents: Solar Fotovoltaica, Elèctrics i Combustió Interna a través de Biocombustibles. Quant als Vehicles de Ciutat es disposen d’un total de 4, dividits en un Solar i tres Elèctrics.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *