lasarga ajualcoitel

L’Acadèmia Da Vinci presenta la IV edició del Màster en Gestió de Pimes

• L'Acadèmia Da Vinci d'Alcoi presenta la seua IV edició del Màster en Gestió de Pimes. Ho farà dimarts que ve, 15 de maig • El Màster està orientat a gerents joves, nous emprenedors o persones que acaben d'incorporar-se a gerència, així com professionals i autònoms


Da Vinci Business School presenta a Alcoi la seua IV edició del Màster en Gestió de Pimes. Ho farà dimarts que ve 15 de maig en l’Hotel Ciutat d’Alcoi (SERCOTEL), mitjançant una conferència denominada “Premisses per a l’èxit”, a càrrec del prestigiós ponent Fabián Villena.

El Màster en Gestió de Pimes té com a objectiu aportar les eines de gestió adequades per als empresaris i professionals de les xicotetes i mitjanes empreses de la província d’Alacant. Està compost per una part teòrica i per una altra pràctica, que consisteix en una mentorització de l’alumne mitjançant un projecte de millora empresarial, un procés de consultoria personalitzat a l’empresa i realitzat per experts.

Segons el director general del Grup Da Vinci, Manolo Pastor: els estudiants poden tenir molts altres recursos, però un format que oferisca les eines adequades per als empresaris, professionals i per als emprenedors, no és fàcil de trobar. No és un curs de postgrau, per a açò està l’EPSA, que ho fa molt bé, i a més, amb alts índexs de col·locació. El nostre Màster és 100% professional i no admetem a ningú que no tinga responsabilitats empresarials i cert bagatge en aquest món.

El Màster en Gestió de Pimes està orientat a gerents joves, nous emprenedors o persones que acaben d’incorporar-se a gerència, així com professionals i autònoms que vullguen un reciclatge i una actualització dels seus coneixements. D’altra banda, pretén ser una oportunitat de generació de negoci a partir dels processos de Networking que en ell es realitzen.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *