foradia subscriutegrat

El poble alcoià entona emocionat l’Himne donant començ a la Trilogia

• El poble d’Alcoi, cohesionat per la celebració, ha entonat de manera emotiva l’Himne de les seues Festes • Els antics directors han desfilat al costat del director de l'Himne d’enguany

Les celebracions del Dia dels Músics han començat de vesprada amb la Festa del Pasdoble. A continuació el poble d’Alcoi, cohesionat per la celebració, ha entonat de manera emotiva l’Himne de les seues Festes.

L’Himne ha sigut dirigit per José Antonio Llinares, president de la Societat Musical Nova d’Alcoi, tal com ens va comentar que ho faria: amb molt de sentiment.

Cal recordar que aquest any la Societat Musical Nova compleix 175 anys. Aniversari que coincideix amb un altre: el centenari de l’Himne de Festes de Moros i Cristians d’Alcoi.

Amb motiu de l’homenatge, enguany, tots els directors de l’Himne d’altres anys, han imposat uns corbatins commemoratius a cadascuna de les bandes que participen en la desfilada.

Per finalitzar, els antics directors han desfilat al costat del director de l’Himne d’enguany, José Antonio Linares, acompanyant-lo fins a “La Bandeja”, per poder tornar a viure aquest moment màgic que van viure al seu dia.

Així la interpretació de l’Himne, ha sigut el preàmbul de la Trilogia festera que es desenvoluparà el dissabte 22 (Dia de les Entrades), diumenge 23 (Dia de Sant Jordi) i dilluns 24 (Dia dels Trons).

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *