foradia subscriutegrat

Jornada de treball sobre la reforma fiscal

El dimecres 29 d'octubre de 2014, de 9:00 a 12:00h. L'objectiu d'aquesta jornada és el de fer un repàs eminentment pràctic de les principals qüestions a tenir en consideració per part dels contribuents.

fedacUna jornada de repàs de les principals qüestions per part dels contribuents organitzada per FEDAC sobre la reforma fiscal el pròxim dimecres 29 d’octubre de 2014, de 9:00 a 12:00h. Nuria Sigüenza, Alicia Peral, Philipp Potapov de la firma d’advocats Cuatrocasas seran els ponents d’explicar com afectaran els contribuents.

L’objectiu d’aquesta jornada és el de fer un repàs eminentment pràctic de les principals qüestions a tenir en consideració per part dels contribuents davant les modificacions legislatives en tràmit. Per poder inscriure via email,  fedac.federacionempresarial@gmail.com

El motiu de la jornada és per aconsellar que quan el passat mes d’agost es va publicar en el Butlletí Oficial de les Corts Generals els projectes de llei de la reforma fiscal, que afectarà l’Impost de societats, a l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques i a l’Impost sobre el Valor Afegit, etc…

Dins d’aquest marc, considerem necessari avançar les modificacions proposades a fi de poder valorar l’adopció de determinades decisions abans de finalitzar el període impositiu 2014.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *