foradia subscriutegrat

Tertarte convoca a les mares d’Alcoi a la seua sessió de fotografia alletant, 3 de març

· L'acte, titulat 'L'art d'alletar des de l'apoderament', es realitzarà aquest diumenge 3 de març · L'objectiu del projecte és visibilitzar, a través de l'art, la lactància materna com a acte humà i natural

Tetarte convoca, per seté any consecutiu, a totes les mares que vulguen participar alletant als seus fills en una sessió fotogràfica massiva. L’acte, titulat ‘L’art d’alletar des de l’apoderament’, es realitzarà aquest diumenge 3 de març, i serà de forma simultània, en 6 països (Xile, Colòmbia, Mèxic, Costa Rica, el Brasil i Espanya), sumant un total de 41 ciutats participants.

L’objectiu del projecte és visibilitzar, a través de l’art, la lactància materna com a acte humà i natural; i alhora, obrir fonts d’informació per a desmitificar-la i promoure-la. El projecte enguany té com a eix temàtic mostrar com lactància materna es pot practicar des de l’apoderament, sent la informació i el suport les seues principals claus.

La sessió fotogràfica massiva es realitzarà en Torre Na Valora i l’únic requisit és que les mares assistisquen vestides de negre i els xiquets de blanc.

És la segona vegada que Alcoi participa en aquest projecte. L’activitat compta amb el patrocini de l’Ajuntament, és organitzada per Tetarte Alcoi, i compta amb la col·laboració de Bichero Fotografia i de l’Associació De Mare a Mare, que celebra el seu onze aniversari amb aquesta iniciativa.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *