foradia barnasants

La volta als ponts aconsegueix gran participació

L’activitat de diumenge de matí congrega 279 participants. La participació va ser exactament de 120 dones, 104 homes i 55 xiquets i xiquetes. El Departament de Salut Pública està treballant ja en noves rutes.

volta als pontsEl  diumenge de matí la primera experiència dins un programa de rutes urbanes saludables, amb l’objectiu de fomentar entre la ciutadania la salut a través de l’activitat física, promovent bones pràctiques en prevenció de diverses malalties derivades del sedentarisme. Aquesta primera ruta, un itinerari per la tradicional ‘volta als ponts’, amb una segona versió més extensa amb el nou Pont de Francisco Aura, va aconseguir congregar a un total de 279 participants.

Tal i com es va constatar a les taules de control de la ruta, la participació va ser exactament de 120 dones, 104 homes i 55 xiquets i xiquetes, el que motiva una gran valoració per part dels responsables del departament. Un dels principals objectius d’aquesta iniciativa era fomentar una activitat sana, popular i oberta a la participació de gent de totes les edats i condicions, com s’ha aconseguit.

En paraules de la regidora de Salut Pública Estefania Blanes, “la gran resposta que ha tingut la primera experiència ens anima a preparar pròximes rutes per diferents barris, que és el que teníem previst al programa. Volíem promoure la participació de la gent en una caminada agradable, atractiva, accessible, senzilla i familiar pel nostre nucli urbà, que a més procura beneficis per a la salut i la condició física. Agraïm a tots els participants que s’hagen sumat, i els animem a seguir participant en pròximes convocatòries”.

El Departament de Salut Pública està treballant ja en noves rutes fins cobrir tots els barris de la ciutat, de forma que el projecte culminarà amb un recull de diferents itineraris saludables per Alcoi.

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *