foradia mediambient

Victoria balsámica del C.D. Alcoyano davant el Badalona

Bona entrada al Collao, uns 1.500 aficionats aproximadament, que es varen donar cita en una solejada tarda de futbol. El Alcoyano va dur el pes del partit (1-0), davant una Badalona, que està molt ben classificat. Cano es va mostrar tranquil respecte a la seua situació, en la que té clar que la carrera d'entrenador va lligada als resultats.

alcoyano badalona

Carles Salvador, Mario Fuentes, Mongil, J. Perona, i Jero. Navarro, Julio de Dios, Alfaro, Isra Jerez, Devesa i Rubén Ramos./

La delicada situació a la classificació, feia del partit davant el CF Badalona, quasi una final per als hòmens d’Oscar Cano; el tècnic granadí, va fer una revolució en el que a l’onze inicial respecta, i almenys en quant al resultat, li va eixir bé, ja que al final els 3 punts es van quedar a casa. Als alcoianistes els fa faltar una mica de tranquil·litat, després d’anotar el capità Devesa l’únic gol del partit, però lògicament el veures a la penúltima posició, càrrega de responsabilitat als jugadors.

El Alcoyano va dur el pes del partit, davant una Badalona, que està molt ben classificat, però que al Collao, excepte en dos moments puntuals, va deixar prou per desitjar. En roda de premsa, el tècnic Oscar Cano, va fer unes enigmàtiques declaracions al preguntar li per la seua situació personal, i va dir “no em preocupa perquè conec el món del futbol, i tinc a més altres formes de guanyar me la vida al marge del futbol; a més a més tinc clar qui són els vaquers, l’indis i qui dispara les fletxes

PRIMERA MEITAT DE L’ALCOYANO, AMB GOL DE DEVESA INCLÒS

alcoyano devesa

Devesa Capità, autor del gol./

La recuperació d’alguns lesionats més la mala situació de l’equip en la classificació, varen provocar un muntó de canvis respecte al que fins a la data estaven sent els onzes inicials. Amb l’ibense Devesa de nou com a capità, va començar un partit en el qual la primera bona oportunitat va arribar en complir-se el primer quart d’hora, al rematar alt, però per ben poc, Jorge Perona, una centrada de Isra Jerez que va fer una bona jugada per banda dreta. Els mateixos dos protagonistes, van fer que en el 26′, l’Alcoyano anotara el que al fi seria l’únic gol del partit; de nou començaria la jugada Isra, fent una centrada a l’interior de l’àrea on Jorge Perona rematava estavellant l’esfèric a un contrari, el retxàs cau a les botes de Devesa, qui de tir creuat fa inútil l’estirada del porter català, Marcos.

El capità seria protagonista cinc minuts després, al realitzar una passada de la mort, que després de varius retrucs, va acabar a les mans de Marcos. D’ací a la fi de la primera meitat, ja no va haver-hi massa més, un Alcoyano amb el joc que habitualment està oferint aquesta temporada, més aviat anodí i que no acaba d’enganxar al públic.

SEGONA PART, NERVIS PER LA INCERTESA AL MARCADOR

Al descans cap dels dos entrenadors varen fer canvis, això sí, al llarg d’aquest període, tant Oscar Cano com Manolo González, van fer us dels 3 canvis quals permet el reglament. Els badalonins van es començar donant un esglai al cap de 7 minuts de la represa, quan Abraham es va plantar soles als voltants de l’àrea defesa per Jero, però la rematada del davanter sen va anar molt desviada, quan s’encontrava en immillorables condicions. Sobrepassat el quart d’hora, altre esglai, Rafael Torres fa un llançament llunyà de vaselina, i amb suspens inclòs, obliga a Jero a estirar se i enviar el baló a córner.Per últim ressenyar que a la recta final del partit, un dels centrals de la Badalona, Alvaro Vega, va fer gol després de la treta d’un corner, en el que varen haver-hi alguns retrucs, però també és cert que l’àrbitre del partit, el madrileny Muñoz Piedra, va pitar falta, abans de la rematada del jugador català.

El públic l’únic que va considerar excessiu per part de l’àrbitre van ser els 5 minuts que va donar de temps afegit, i també és important ressenyar que la parròquia alcoianista,va animar al Deportivo, pese a què en tota la segona part no varen crear cap ocasió de gol; Sels notava molt atabacats i nerviosos per l’incertidumbre al marcador, i la mala classificació actual.

oscar cano

Oscar Cano./

A la sala de premsa, Manolo González, no veia just el marcador, i es queixava de l’anulació del gol de Alvaro Vega a les postraries del partit; mentre que Oscar Cano, reconeixia que ha faltat tranquil·litat, però que l’important eren els 3 punts. I que a vorer si la setmana vinent, eren capaços de guanyar per primera volta fora de casa, en aquest cas enfront del coliste, l’Atlètic Balears.

Cano es va mostrar tranquil respecte a la seua situació, en la que té clar que la carrera d’entrenador va lligada als resultats, però va fer unes declaracions, que imaginem que no hauran agradat a la Directiva, el tècnic granadí va dir:

“no em preocupa perquè conec el món del futbol, i tinc a més altres formes de guanyar me la vida al marge del futbol; a més a més tinc clar qui són els vaquers, l’indis i qui dispara les fletxes”

FITXA TÈCNICA:

C.D. ALCOYANO: JERO (P), DEVESA (CP), NAVARRO, MARIO FUENTES, MONGIL, CARLES SALVADOR, ISRAEL JEREZ, JULIO DE DIOS, JORGE PERONA (74′ Ferrón), RUBÉN RAMOS (85′ Javi Rubio), i ALFARO (70′ Bello).

C.F BADALONA: MARCOS (P),LULU, ÓSCAR SIERRA, ÁLVARO VEGA, FRAN GRIMA, PRIOR (80′ Amantini), JOEL (60′ Pineda), TONI LAU, RAÚL TORRES, BERMUDO (CP) (74′ Matamala), i ABRAHAM.

ARBITRE: Pedro Eugenio Muñoz Piedra, del collegi Madrileny, bé, va amonestar als alcoianistes Mario Fuentes, Mongil e Isra Jerez, i als visitants Fran Grima, Prior, Toni Lau, Bermudo i Abraham.

GOL: 1 – 0 26′ Devesa

INCIDÈNCIES: Bona entrada al Collao, uns 1.500 aficionats aproximadament, que es varen donar cita en una solejada tarda de futbol. A les graderies es respirava tensió motivada per la delicada trajectòria esportiva del Alcoyano.

Font: Fotos José Carlos Plà./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *