foradia pressupostparticipatiualcoi

ADIBI presenta una nova campanya solidària

"NO ÉS PEL QUE FEM, ÉS PEL QUE ENTRE TOTS PODEM ACONSEGUIR" és el lema de la iniciativa que cerca aconseguir l'autofinançament amb la venda de paperetes solidàries per a un sorteig de dos vals de compra en el mercat central d'Ibi amb valor de 250€ cadascun d'ells.

adibiL’Associació ADIBI (Associació d’atenció a persones amb discapacitat i/o malalties rares) presenta la campanya solidària “NO ÉS PEL QUE FEM, ÉS PEL QUE ENTRE TOTS PODEM ACONSEGUIR”. Una iniciativa que té l’objectiu de recaptar fons per a l’autofinançament de l’entitat i continuar oferint un servei integral a les persones amb discapacitat i/o amb patologies poc freqüents.

La campanya està composta per la col·laboració del Mercat Central d’Ibi . Així, en l’acte han estat presents el president del Mercat central d’Ibi, Antonio Arenas; la presidenta de l’Associació ADIBI, Fide Tafaner i Juan Valls regidor de Benestar Social de l’Ajuntament d’Ibi.

Segons explica la presidenta de l’Associació, “una discapacitat o malaltia rara afecta tant a xiquets com a majors, ha homes i dones; es necessita la implicació i col·laboració de tots”. Així mateix, el regidor de Benestar social de l’Ajuntament d’Ibi ressalta l’excel·lent treball de l’entitat, doncs assegura que “sens dubte, sense ADIBI, l’ajuntament no podria assumir tota la labor que l’entitat està desenvolupant”.

Amb solament un petit gest es pot ajudar a continuar amb els projectes socials de l’entitat ADIBI i millorar la qualitat de vida del col·lectiu que representen. Únicament consisteix a adquirir paperetes solidàries per al sorteig de dos vals de compra en el mercat central d’Ibi amb valor de 250€ cadascun d’ells. Per aquesta raó, tots els comerços del Mercat Central d’Ibi, creen la cadena solidària més especial de l’entitat ADIBI, premiant i facilitant-li a la persona solidària que obtinga les paperetes premiades en el sorteig de Nadal, les seues compres Nadalenques o fins i tot allargar-les en el temps.

 

 


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *