Foradia subscriutegrat

UPyD proposa la creació d’un parc caní a Alcoi

La formació magenta considera que ajudaria a reduir la brutícia als carrers i parcs. La formació política Unió Progrés i Democràcia (UPyD), després de fer-se ressò novament de les demandes veïnals, insta la implantació d'un parc caní.

2014_09_05_parque_caninoLa formació magenta considera que amb la creació d’aquest espai per als gossos, a més de satisfer una demanda sol.licitada per gran part dels veïns d’Alcoi, ajudaria a reduir la brutícia a les vies, parcs i jardins, amb la qual cosa conciliaria millor la tinença d’animals amb la neteja del municipi.

El coordinador del Consell Comarcal UPyD La Muntanya, Jorge Pérez, ha declarat que “una gran part de la població demanda parcs canins. Són moltes les ciutats que ja compten amb parcs canins perquè els veïns puguen portar a les seves mascotes i gaudir-ne. Entre elles Alacant, Elx, que compta amb un parc de 25.000 m2; Sant Vicent, o del Campello amb un 5.000 m2; entre d’altres “.

Pérez assenyala que “es tracta d’unes instal·lacions el cost no és gens elevat i la forma de gestió pot en tot cas estudiar partint dels casos d’èxit ja existents en altres municipis. A més, ens agradaria que els tècnics informen de la ubicació idònia per aquest parc caní i les infraestructures necessàries per a tal fi “


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *