foradia pressupostparticipatiualcoi

L’emprenedor Juan Seguí dóna el salt a Silicon Valley

Aquest jove alcoià participa aquest mes de juliol en ‘10entrepreneurs’, una experiència única que reuneix a 10 emprenedors per a desenvolupar nous projectes en Sant Francisco.

Emprenedor Juan SeguíNomés deu emprenedors són els seleccionats per a participar en el programa ‘10entrepreneurs’, que després de les edicions de Miami i Nova York, suposa un nou repte en el qual aprendre i col·laborar per a desenvolupar innovadors projectes. Un dels afortunats és el jove alcoià Juan Seguí, emprenedor vocacional des de molt jove, l’empresa del qual Acceseo destaca en el sector de la tecnologia web.

‘10entrepreneurs’ tindrà lloc durant el mes de juliol en Silicon Valley (San Francisco), el centre mundial de la innovació tecnològica. Durant aquest temps, els participants del projecte podran conviure en una casa en el cor de Sant Francisco amb la finalitat d’intercanviar idees i treballar en la creació de noves start-ups. Paral·lelament, tindran l’oportunitat de conèixer les trajectòries d’alguns empresaris que han aconseguit l’èxit amb els seus projectes i aprendre de les seues experiències. A més, participaran en tallers i classes magistrals de màrqueting, crowdfunding, models de negoci o desenvolupament del talent impartides per destacats professionals de cadascun d’aquests àmbits. Un mes de frenètic aprenentatge que funcionarà com a laboratori d’idees per a aprofitar al màxim el talent i la vocació d’innovació d’aquests emprenedors.

Juan Seguí compagina la seua labor com a director de l’empresa de posicionament, programació i disseny web Acceseo amb la docència, tant en l’àmbit universitari com en l’educació secundària, impartint classes d’informàtica i comerç electrònic, entre altres disciplines. Al seu torn, participa activament en esdeveniments i fundacions de suport al emprendiment.


Una resposta de L’emprenedor Juan Seguí dóna el salt a Silicon Valley

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *