foradia subscriutegrat

Tallers de risoteràpia i fotografia digital per a majors

Tallers de risoteràpia i fotografia digital per a majors. Es tracta d’un taller de fotografia digital i d’un altre de risoterapia, els quals són totalment gratuïts i ja tenen obert el període d’inscripció. Interessats contactar amb Mónica 96553 7124.

L’àrea de Majors de la Regidoria de Benestar Social ha convocat dos tallers oberts a la participació de la gent gran de la ciutat, gràcies a la col·laboració de l’empresa Mejor En Casa. Es tracta d’un taller de fotografia digital i d’un altre de risoterapia, els quals són totalment gratuïts i ja tenen obert el període d’inscripció. Interessats contactar amb Mónica 96553 7124.

Tal i com explica la regidora de Benestar Social Aroa Mira, “la intenció d’oferir aquests tallers no és altra que seguir donant oportunitats als nostres majors per accedir a activitats d’oci que a més reporten un enriquiment personal, en la línia d’oferir a aquest segment de la població una sèrie d’activitats de lleure actiu i dinàmic, que estimule la seua participació com a agents actius de la societat”.

El taller de fotografia digital es desenvoluparà en tres sessions els dies 10, 17 i 24 de novembre, en horari de 17.30 a 19.30 hores, a l’aula de formació de la Policia Local del carrer Casablanca. El taller és de 30 places i les inscripcions es faran per ordre d’entrada de sol·licituds.

El taller de risoteràpia tindrà lloc els dies 1 i 2 de desembre en horari de 17.30 a 19.30 hores, a la mateixa aula de la Policia Local. En aquest cas, les places de la primera convocatòria, per al dia 1, es van completar ràpidament, i la Regidoria ha convocat un segon grup per atendre part de la demanda existent amb una segona sessió.

Aroa MiraSegons destaca Aroa Mira, “estem tenint una gran demanda i això demostra el dinamisme dels nostres majors i el seu interés per aquesta mena d’activitats. Enguany ja hem ampliat l’oferta de les Aules de la Tercera Edat per oferir noves matèries i continguts i permetre que més gent participe, i aquests tallers extraordinaris també estan tenint molt èxit de convocatòria. A més, la pròxima setmana anirem a Llíria de viatge amb tot l’autobús ocupat, per tornar la visita que ens van fer fa uns mesos els majors d’aquella localitat. La veritat és que al departament estem molt satisfets, perquè la gent gran contínuament ens reclama més oferta i ens demostra una gran voluntat i energia, i això és important per al conjunt de la societat”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *