foradia pressupostparticipatiualcoi

Francés defén ser sempre responsable i respectuós

Toni Francés ha afirmat que els socis de govern no és la primera vegada que tenen comportaments deslleials, i que aquests van «in crescendo» amb la proximitat de les eleccions municipals. Toni Francés ha advertit als socis d'EU que no es pot "estar en missa i repicant", no es pot ser govern i oposició al mateix temps, i que tot acord de govern passa pel respecte mutu i la lleialtat. Al més pur estil comunista defén la llei quan l’interessa i esta disposta a saltar-se-la per intervenir una entitat que és autònoma de l'Ajuntament.

himne festesL’alcalde i secretari general del PSOE ha volgut explicar que l’actuació tant del regidor de festes com del propi alcalde en el conflicte que fa mesos es va obrir al Casal ha sigut sempre responsable i respectuosa, tant amb l’Associació com amb la legalitat vigent.

L’alcalde i secretari general del PSOE ha volgut explicar que l’actuació tant del regidor de festes com del mateix alcalde en el conflicte que fa mesos es va obrir al Casal ha sigut sempre responsable i respectuosa, tant amb l’Associació com amb la legalitat vigent.

L’Alcalde ha afirmat que “quan per part d’alguns associats es va advertir que els estatuts de l’Associació podrien no estar adaptats a la llei d’Associacions tant estatal com autonòmica vam encarregar un informe jurídic, abans de la celebració de l’assemblea que havia de cobrir les vacants de la junta directiva, tant el regidor com jo mateixa ens vam reunir amb la junta directiva i amb l’aleshores candidat a president Carlos Aracil per traslladar-los el contingut del mateix”. L’Alcalde ha volgut remarcar que l’Associació de Sant Jordi ja ha iniciat el procés de reforma estatutària.

Cal recordar que des d’un principi l’Alcalde i el regidor s’han oferit a les parts per a mitjançar i buscar una solució que evitara la via judicial “ i mai hem fet un ús partidista ni electoralista d’aquest tema com si ha fet de forma irresponsable EU”.

Toni Francés s’ha mostrat decebut amb el comportament del coordinador general d’EU que per un costat utilitza l’informe jurídic encarregat pel govern municipal per demanar l’adaptació a la normativa vigent dels estatuts (com el mateix alcalde i el regidor de festes han fet públicament), i per un altre costat obvia el mateix informe i demana una intervenció de l’Ajuntament en la institució per anul·lar el procés d’elecció del Casal, quan sap que açò seria il·legal. Al més pur estil comunista defén la llei quan l’interessa i està disposta a saltar-se-la per intervenir una entitat que és autònoma de l’Ajuntament.

Estem acostumats a què EU intente controlar i manipular (amb major o menor èxit) entitats, associacions i plataformes, però aquesta no és la forma d’entendre la democràcia per part dels socialistes.

Toni Francés ha advertit als socis d’EU que no es pot “estar en missa i repicant”, no es pot ser govern i oposició al mateix temps, i que tot acord de govern passa pel respecte mutu i la lleialtat.


 


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *