foradia subscriutegrat

UPyD exigeix implicació del Consell en la Fira de Cocentaina

UPyD exigeix ​​més implicació del Consell en la promoció turística de la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Devesa: "Que el govern autonòmic hagi prioritzat estrambòtics despeses, com els de les seves caixes fixes, sobre la promoció d'una fira que congrega prop de mig milió de visitants, ho diu tot de la forma caciquil i opaca de governar del PP a la Comunitat Valenciana"

upyd en la fira

El candidat d’Unió Progrés i Democràcia (UPyD) a les Corts per la província d’Alacant, David Devesa, va visitar ahir la tradicional Fira de Tots Sants de Cocentaina acompanyat pel coordinador del Consell Local La Muntanya, Jorge Pérez, i altres membres de la formació magenta de la província.

Durant la seva visita, en la qual el dirigent d’UPyD es va reunir amb diferents col·lectius com la Plataforma d’Autònoms 8 mar o la Comunitat de Regants del Serpis, entre d’altres, Devesa ha exigit “una major implicació del Consell en la promoció turística d’una Fira que és Bé d’Interès Turístic Autonòmic, Bé d’Interès Turístic Nacional i genera un volum de negoci estimat de més de 30 milions d’euros “.

UPyD considera nefasta i irresponsable la falta de suport per part del Consell, que ha passat de contribuir a la Fira amb una quantitat irrisòria (9.800 euros el 2012) al menyspreu més absolut.

En paraules de Devesa, “que el govern autonòmic hagi prioritzat estrambòtics despeses, com els de les seves caixes fixes, sobre la promoció d’una fira que congrega prop de mig milió de visitants, ho diu tot de la forma caciquil i opaca de governar del PP a la Comunitat Valenciana “.

“Sembla que hi havia diners perquè els alts càrrecs del Consell s’encarregaran marisc a domicili, filets i desvaris diversos amb càrrec als seus caixes fixes, però no per promocionar i donar suport a una fira que data de l’any 1.346 i que genera una ingent activitat econòmica any rere any ” ha conclòs el candidat d’UPyD a Corts per la província d’Alacant David Devesa.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *