lasarga ajualcoitel

Mila: “la Fira Tots Sants és una injecció econòmica molt important”

• La Fira “ha evolucionat a mesura que avança tot”, i ho ha fet a millor: en la seua extensió, ara molt més ampla que fa uns anys • Si Mila ha de decantar-se per algun producte en concret, ho fa pels torrons i les remolatxes.

Entre els dies 1 i 5 de novembre, Cocentaina es disfressa de fira medieval per a rememorar els seus orígens i recuperar les tradicions que li caracteritzen. Rius de persones ompliran com cada any els carrers del poble gaudint de l’oferta comercial cultural i d’oci prevista per a aquesta 671a edició, que ja són anys (de fet, es reconeix com la segona fira més antiga d’Espanya).

5 dies d’activitats d’oci i cultura per a tots els públics, gastronomia genuïna, articles i productes especialitzats de tots els sectors… No n’hi ha excusa per a avorrir-se, i menys quan any rere any els encarregats de la Fira treballen amb l’objectiu de millorar la qualitat de tots els serveis i oferir un espai on no falte res.

Volem conéixer l’opinió d’algunes veïnes i veïns del poble respecte a aquest esdeveniment únic. A continuació, Mila:

Mila és contestana de naixement i coneix molt bé la Fira Tots Sants de Cocentaina. Des de la seua perspectiva, amb el pas del temps, la Fira “ha evolucionat a mesura que avança tot”, i ho ha fet a millor: en la seua extensió, ara molt més ampla que fa uns anys; en els seus productes i serveis; en la seua fama entre les veïnes i veïns dels pobles del voltant…”

En termes generals, a Mila li agrada tota la Fira: l’ambient que es genera, els actes culturals, els productes… En especial, li agraden els productes artesanals. I més en concret, si Mila ha de decantar-se per algun producte en concret, ho fa pels torrons i les remolatxes.

En aquest sentit la Fira constitueix un espai idoni per afavorir el treball dels artesans de la zona. La qual cosa repercuteix de manera positiva: “és una injecció econòmica molt important per al poble”.

Font: Rodrigo Paños./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *