foradia barnasants

Assemblea Cercle Podem Alcoi: Dimecres 5 de Novembre

Convocatòria de l'assemblea oberta del Cercle Podem Alcoi: dimecres, 5 de novembre, en el Centre Cultural Ovidi Montllor a les 19:30h.

cartell podem noviembreConvocatòria de l’assemblea oberta del Cercle Podem Alcoi: dimecres, 5 de novembre, en el Centre Cultural Ovidi Montllor. En ella, es farà un balanç sobre la situació en la qual s’encontra l’Assemblea Nacional Podem. S’explicarà l’adaptació dels principis organitzatius generals a la realitat del Cercle Podem Alcoi. I per a finalitzar s’exposaran les principals conclusions extretes en l’Assemblea Nacional Podem respecte al posicionament de les pròximes eleccions municipals perquè, seguidament, l’assemblea entaule un debat sobre el tema. Vine i participa en la construcció d’una força política decisiva per a superar la situació actual.


Una resposta de Assemblea Cercle Podem Alcoi: Dimecres 5 de Novembre

  1. jose vicente ferrandiz font ha dit:

    com contactar a cocentaina?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *