foradia subscriutegrat

Presentació de dos llibres de temes nadalencs escrits per alcoians

• Dos llibres dos autors alcoians: Mercè Climent i Jordi Raül Verdú. • Il·lustrats per tres persones també de la zona

Dijous 15 de desembre, a les 19:00, a la Sala Àgora d’Alcoi, tindrà lloc la presentació de dos llibres dos autors alcoians: Mercè Climent i Jordi Raül Verdú.

Dos llibres adreçats als xiquets i xiquetes que vulguen celebrar el Nadal amb dues històries entranyables. I és que el motiu nadalenc és present en les dues novel·les infantils: L’últim llop de la Serrella, de Jordi Raül Verdú, i El misteri dels Reis d’Orient, de Mercè Climent.

Dos llibres il·lustrats per tres persones també de la zona: Sílvia Faus i Àngela Barratxina, de Cocentaina, autores dels dibuixos del llibre de Jordi Raül, i Maria José Ruzafa, “Laruzafa”, de Muro, que ha il·lustrat la novel·la de Climent.

L’últim llop de la Serrella és una aventura pels paratges més meravellosos i únics d’una de les serres més salvatges i encisadores del migjorn valencià, la Serrell. Una aventura enmig de la neu protagonitzada per Gemma, una xiqueta pastora que es fa amiga d’una cria de lloba.

Per la seua banda, El misteri dels Reis d’Orient, Alba, Dani i Lluna faran un viatge interplanetari i coneixeran un lloc «màgic» habitat per éssers fantàstics i meravellosos. Un món que sobrepassa el mite segons el qual els Reis d’Orient sempre han sigut tres, vénen d’algun país remot i només se’ls pot veure la nit del 5 de gener.

La presentació anirà a càrrec de Raül Llopis, regidor de Cultura d’Alcoi, i comptarà amb la presència dels autors i de les il·lustradores dels llibres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *