foradia elgrat

Cuida la teua dieta informativa, amb El Gratis

No es tracta de consumir notícies que caduquen l'endemà, sinó d’alimentar-se d’informació en bones condicions. No es tracta de conèixer superficialment els fets, sinó d’informar-se de les causes i les conseqüències que provoquen aquests fets. Per això, a El Gratis procurem sempre produir informació que ens il·lumine per a saber interpretar la realitat.

el gratis 489aEn aquesta quinzena, contextualitzem des d’un punt de vist històric les raons per les quals ens volen fer creure que cal privatitzar les pensions públiques. Valorem la irrupció del “petit impostor Nicolàs” i la impunitat dels corruptes. Continuem analitzant (o més bé desemmascarant) els interessos de fer un polígon a La Canal.

Reflexionem sobre un sistema educatiu que no aconsegueix que la telebasura siga un fracàs. Pensem els beneficis de què un intel·lectual com a Pablo Iglesias arribe a president. I ressenyem i contextualitzem la irrupció d’una nova plataforma política que no busca competir, sinó confluir, Guanyem Alcoi.

En la nostra secció d’entrevistes, parlem de l’actualitat política amb el Coordinador Comarcal d’UPYD, Jorge Pérez Grau. Conversem també sobre l’actualitat esportiva (i més temes) amb Lionel Grau.

L’art, també ajuda a pensar i comprendre la nostra realitat. En aquest exemplar, tenim un microrelat amb molt bon humor. I la nostra poesia quinzenal de Kraska.

Respecte als esdeveniments culturals d’Alcoi i voltants, ens informem sobre el programa del Teatre Calderón; sobre el segon concurs Microvinyas, una eina de desenvolupament rural; sobre la fira de tots els sants a Cocentaina; sobre la volta als ponts organitzada pel moviment contra el càncer; sobre el Mig any; sobre la fusió de Masia La Mota i els Amics de la música per a impulsar el turisme a Alcoi; sobre la Victoria del Alcoyano davant el Badalona…

A tot això, suma-li el valor pràctic que aportem amb els anuncis classificats, als quals pots comprar i vendre, sense intermediari de cap tipus, tot el que necessites. A més de trobar l’empresa o servici de confiança que estàs cercant. En definitiva, El Gratis, un periòdic indispensable per a la teua salut informativa.


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *