Foradia ajualcoitel

La Generalitat lliura distincions a la Policia Local d’Alcoi

• La Generalitat Valenciana ha lliurat distincions a agents de la Policia Local de la Comunitat Valenciana • Entre ells hi havia 43 policies d'Alcoi que, per primera vegada, rebien aquest reconeixement.

La Generalitat Valenciana ha lliurat distincions a agents de la Policia Local de la Comunitat Valenciana en l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències, IVASPE. Entre ells hi havia 43 policies d’Alcoi que, per primera vegada, rebien aquest reconeixement.

De les 43 medalles per als policies locals, quatre eren de la Creu al Mèrit Policial amb distintiu blau per diferents intervencions en les quals ha quedat constatat el seu valor, sacrifici i, fins i tot, en les quals van posar la seua vida en risc en el compliment de les seues obligacions.

També es van entregar 39 medalles amb distintiu blanc per haver complit més de 25 anys exemplars de servei. Finalment, la Generalitat també va lliurar un diploma per jubilació i una felicitació pública a títol col·lectiu pels més de 50 anys de treball en matèria d’Educació Viària.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *