foradia pressupostparticipatiualcoi

Tota l’actualitat i activitat cultural de les comarques amb El Gratis

• Ni la pluja ni el fred, ni cap contratemps, aturen la rica, variada i abundant activitat cultural de les nostres comarques. • Sempre amb l'ajuda i col·laboració dels millors comerços i professionals de l'entorn.

Ni la pluja ni el fred, ni cap contratemps, aturen la rica, variada i abundant activitat cultural de les nostres comarques. Activitat cultural que genera pensament i economia, que enriqueix els municipis i els esperits. Per a comprovar-ho, tan sols heu de fullejar les pàgines d’El Gratis d’aquesta quinzena (la segona de novembre).

Un exemple ens ho dóna la companyia de teatre alcoiana La Dependent, encarregada de la gestió i realització del Betlem de Tirisiti i, fins fa uns mesos, també del Teatre Principal i de l’Escola Municipal de Teatre. Parlem sobre la seua activitat i actualitat amb el seu gerent, Joanfra Rozalén.

En la línia del valor de les manifestacions culturals properes, Javier Llopis ha treballat un reportatge recordant i analitzant ‘la inesgotable figura d’Alejandro Soler’, “un creador compulsiu“, “un artista inesgotable“.

La cultura i la tecnologia s’han agafat de la mà durant aquests dies amb la celebració del Focus Pime Alcoi, dedicat a l’aplicació de la robòtica i la visió artificial a la competitivitat empresarial del nostre territori. Parlem amb Júlia Company, directora de l’IVACE perquè ens assabente d’aquests i altres temes.

Enguany se celebra el 40 aniversari de la Constitució espanyola. El Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics ha organitzat, amb aquest motiu, un cicle analitzant els diferents períodes constitucionals espanyols i fent èmfasi en els aspectes que cal superar i reformar. Parlem sobre això amb dos notables historiadors alcoians i representants de la directiva de l’associació: Pedro Juan Parra i Rafael Hernando.

Aquests, junt amb tota l’actualitat més candent d’Alcoi i les comarques centrals, són alguns dels temes dels quals podreu gaudir amb aquesta edició, la 683, d’El Gratis. Sempre amb l’ajuda i col·laboració dels millors comerços i professionals de l’entorn. I en aquest sentit, cal fer menció especial al sector del motor, al qual dediquem un espai especial.

Font: Editorial./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *