foradia mediambient

Fira Gastronòmica, MIT i senderisme a la Vall d’Albaida

La Vall d’Albaida ha preparat per a aquest cap de setmana nombroses activitats per a tots els públics amb la Fira Gastronòmica, la Mostra de Titelles i el Senderisme.

senderismeLa XV Fira Gastronòmica se celebrà al Mercat Municipal d’Ontinyent del 7 al 9 de novembre, on nombrosos expositors oferiran al visitant els productes agroalimentaris de la comarca. El representant de l’entitat ha manifestat que “així doncs els vins, la mel, el xocolate, el formatge, els embotits, les tapes i la rebosteria seran el principal reclam d’aquesta cita gastronòmica”.

De forma simultània també estarà activa la Mostra Internacional de Titelles, MIT, que durant els dies 6 al 9 de novembre la comarca comptarà amb la visita de per 12 companyies de titelles d’àmbit autonòmic, nacional i internacional fent un total de 22 representacions en 17 municipis de la comarca. “Aquest festival és una de les principals mostres d’identitat de la nostra comarca i que a més a més, aquest any compleix 30 anys”, ha subratllat el president

I pel que fa al senderisme, continuarà la programació amb els municipis d’Agullent i Bèlgida com un dels principals motius per a la recerca de la natura, el benestar i la companyia.

El passat diumenge 2 de novembre, es van reunir en l’ajuntament de Pinet al voltant de 100 senderistes per tal de realitzar la ruta al Surar de Pinet. El recorregut es va realitzar pel sender GR-236 en direcció a Barx fins a arribar al Surar, una vegada allí dalt, a 550 metres d’altitud, van esmorzar. Després del descans els participants van realitzar el sentit invers fins a arribar al punt d’inici del recorregut.

– Dissabte 8 de novembre, Agullent: Es realitzarà la ruta per la serra d’Agullent. L’eixida serà a les 9:00h del matí des de la Font Jordana per a dirigir-se cap al camí del cementiri. Després es continuarà pel camí dels Enginyers fins a la font del Patxe i a continuació en direcció al camí ample buscarem l’encreuament 4 camins. Es baixarà per la Penya Alta fins a arribar a la Font Maciana, des d’ahí fins al poliesportiu i a la Font Jordana punt on finalitza la ruta. Cal a dir que la longitud total és de 10 km i el temps aproximat és de 4h. Presenta una dificultat mitjana. A la fi de la ruta hi haurà un refrigeri per a tots els participants.

– Diumenge 9 de novembre, Bèlgida: Es realitzarà la ruta Groga: Bèlgida- Font Freda. L’eixida serà a les 9h de matí des de l’ajuntament de Bèlgida cap a Muntis, on s’agafarà una senda que portarà directament a la Font Freda. Després es baixarà per Carrícola fins a arribar a Bèlgida. La longitud total és de 10 km i el temps aproximat és de 4h, presenta una dificultat mitjana.

Les inscripcions per participar en les rutes es podran fer fins al dijous anterior en la pàgina http://goo.gl/eR34GD

Per a més informació es pot consultar la pàgina web www.valldalbaida.com


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *