foradia cdturisme

Caixa Ontinyent compleix 135 anys

L'única caixa d'estalvis valenciana destaca el seu paper com a motor econòmic i social a les comarques centrals valencianes

Caixa Ontinyent compleix 135 anys. Va nàixer per a contribuir al benestar de la seua gent i del seu territori, i hui és l’única caixa d’estalvis valenciana i un motor econòmic i financer per a les seues comarques centrals.

Al llarg de la seua història, ha facilitat l’accés al crèdit a famílies, pimes i autònoms propiciant una activitat econòmica recurrent i creixent en la seua zona. De fet, en els últims 10 anys ha finançat operacions per 661 milions d’euros, dels quals 334 milions d’euros s’han destinat a habitatge, possibilitant l’accés de les famillias, i altres 191 a activitats productives, millorant la infraestructura i la capacitat econòmica de les comarques centrals valencianes.

Labor social

Caixa Ontinyent és, a més, l’única entitat financera en la Comunitat Valenciana que reverteix els seus beneficis a la societat en forma d’obres socials, equivalent a la part que altres entitats destinarien a retribuir als seus propietaris. Una labor social que ha permés, d’una banda, millorar la qualitat de vida de les persones, i, per un altre, contribuir a la vertebració de la seua zona i evitar la despoblació.

En els últims 10 anys, Caixa Ontinyent ha destinat 13 milions d’euros a obres socials. Una activitat singular que, any rere any i des de la seua fundació en 1884, ha anat degotant i aportant recursos i activitats a tot el seu àmbit d’actuació.

De fet, l’obra social de Caixa Ontinyent disposa de 23 centres en funcionament en 11 localitats, amb 220 llocs de treball directe, desenvolupa anualment més de 300 activitats, col·labora amb més de 300 col·lectius i beneficia a 278.000 persones.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *