foradia barnasants

Mònica Oltra en la presentació de Compromís per Ibi

Presentació de Compromís per Ibi. Més de 150 persones assistents a l’acte, amb el suport de representants dels col·lectius locals de la comarca. Per a la diputada a les Corts Mònica Oltra, el canvi està en camí i ara és el moment de deixar la indignació de costat i treballar.

monicaoltra

El passat divendres, 31 d’octubre, va tindre lloc la presentació del col·lectiu de Compromís per Ibi per part dels membres d’aquest, qui destacaven que “Compromís és un projecte que acaba de plantar les seues llavors a Ibi amb la intenció d’oferir un canvi polític al poble des del valencianisme, l’esquerra, l’ecologisme, i tenint sempre present que les persones són el primer”.

 “S’ha d’aconseguir un canvi de govern a Ibi que, amb una transició amable, convertisca la gestió diària en un comès cap a la participació, la transparència, el govern responsable i el somriure diari de les iberudes i iberuts”, afirmava Mònica Oltra, ponent de l’acte.

Per la seua part, Rafa Climent, Alcalde de Muro, l’altre ponent del col·loqui, explicava que des del deute reduït en un 40% durant els anys que Compromís governa Muro, passant per l’associacionisme creat els últims anys, la participació diària, l’augment de serveis municipals o la justícia tributària augmentant impostos directes front a indirectes, són exemples del model de govern local portat per Compromís allà on governa.

monica oltra ibiPer a la diputada a les Corts, el canvi està en camí i ara és el moment de deixar la indignació de costat i treballar en una alternativa que retorne la felicitat diària a la ciutadania valenciana. “El futur serà difícil, Compromís no vol oferir promeses, sinó responsabilitat. Sabem que hi ha un deute segur de vora 40 mil milions d’euros, per tant, els anys vinents seran molt difícils de gestionar. El que tenim clar és que entre totes i tots podrem construir un model de present i futur, sense ser curts de mires, reflexionant quin país volem per als nostres fills i nets”, afirmava la diputada Mònica Oltra.

Finalitzant l’acte es va obrir un torn obert de paraula que va estar molt participatiu, responent a preguntes com, si Compromís reobrirà Canal 9, quina és la postura de Compromís a l’hora de sumar forces amb sinergies evidents o com s’ha notat a Muro l’evident augment de cooperació amb la ciutadania. Tot va concloure amb la invitació a totes les persones a assistir a les assemblees locals obertes de Compromís per sumar idees per al canvi que es produirà en maig de 2015.

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *