foradia pressupostparticipatiualcoi

Ibi col·labora amb la Fundació Vicente Ferrer

El projecte de la Fundació Vicente Ferrer per a la construcció d'una colònia d'habitatges per a famílies dálits en el llogaret de Nerniki, Índia, ha sigut recolzat per l’Ajuntament d’Ibi amb 4.500 euros que també hi ha volgut col·laborar amb d’aquestes famílies.

juanvallsL’Ajuntament d’Ibi, a través de la partida pressupostària “Aportació al Tercer Món”, ha col·laborat amb la Fundació Vicente Ferrer en el projecte “Accés al dret a un habitatge digne per a famílies dálits en el llogaret de Nerniki, Índia”. En concret s’ha realitzat una aportació de 4.500 euros per a fer possible la construcció d’una colònia d’habitatges. En el conjunt del projecte, aquests habitatges permetran a 22 famílies i a un total de 128 persones abandonar les seves barraques de tova i fullaraca i donar el primer pas per a accedir a un habitatge digne.

La Fundació Vicente Ferrer és una ONG de desenvolupament compromesa amb la millora de les condicions de vida de les comunitats més desfavorides de Andhra Pradesh a través del desenvolupament de projectes que milloren la situació d’aquests grups desfavorits de l’Índia i els donen els mitjans necessaris per a combatre la pobresa.

Cal a destacar que aquest Ajuntament va participar en la campanya de sensibilització de la Fundació “El futur comença avui”, cofinançada per la Diputació d’Alacant, a través del Programa Circuit Solidari, tenint lloc el dia 22 de gener del present any una xarrada informativa i de sensibilització en aquesta localitat i va tindre molt bona acollida.

Amb la finalitat d’assegurar la completa execució del projecte presentat per la Fundació Vicente Ferrer, aquesta ha avançat els recursos necessaris per a l’inici de les labors de construcció, comprometent-se a la seva finalització i a justificar mitjançant factures el 100% de la quantitat finançada.

El Regidor de Serveis Socials, Juan Valls, ha visitat recentment en un viatge personal el llogaret de l’Índia on es va a dur a terme aquest projecte i ha manifestat el seu compromís amb la Fundació Vicente Ferrer assenyalant que “realitzen una labor extraordinària digna d’admiració. El poble d’Ibi ha aportat el seu granet d’arena, que a va a permetre canviar les condicions de vida de desenes de persones. M’agradaria animar a tota la ciutadania a informar-se dels projectes que aquesta Fundació té en marxa i a col·laborar en el que puguen amb ells, ja que és sorprenent veure com amb molt poc canvia tant la situació de la població local de Nerniki”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *