foradia cdturisme

El Museu de la Biodiversitat d’Ibi dona a conéixer les fotografies guanyadores del seu concurs

Aquest concurs de fotografia estava dins de les activitats de les XVII Jornades Micològiques, organitzades per aquest museu, juntament amb el Jardí Botànic de l'Estació Biològica de Torretes, i ASOMA

El diumenge 16 d’octubre el Museu de la Biodiversitat d’Ibi va donar a conéixer quins eres els guanyadors del Concurs Fotogràfic, activitat que estava dins de la programació de les XVII Jornades Micològiques. Aquest esdeveniment ha estat organitzat per ASOMA, el Museu d’Ibi, i el Jardí Botànic de l’Estació Biològica de Torretes.

El jurat que va decidir les obres guanyadores va estar format per la regidora de Medi Ambient, Pilar Herráiz, els membres de la directiva de l’Associació Micològica ASOMA, José Fco Brotons, José Barber i Luis Manuel Rodríguez, i pel director del Jardí Botànic, Segundo Ríos.

El primer premi, en la Categoria General ha sigut per a Alfredo López de Arbina Pérez San Román, de Colindres (Cantabría), i el segon en aquesta mateixa categoria ha sigut per a Íñigo San Vicente Mendizábal, de Mondragón (Guipúscoa).

Pel que fa a la categoria de Socis, el primer premi ha sigut per a Pablo Ferao Egea, de Castalla, i el segon premi per a Víctor Chornet Fornes, de Dénia.

Totes les fotografies que han participat es poden veure al Museu de la Biodiversitat. L’entrega de premis se celebrarà el dia 20 de novembre, a les 11:30h, en la primera planta de la Fàbrica Rico.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *