Foradia subscriutegrat

Acte informatiu sobre com afectaria el TTIP als municipis

Guanyar Alcoi, en col·laboració amb Podem Alcoi, Compromís i EU, organitza un acte informatiu sobre el TTIP • "L'amenaça global assalta l'àmbit local: Com afectaria el TTIP als municipis" • L'acte es realitzarà el dijous 9 de juny, a les 19.30 h al Club d'Amics de la UNESCO

88998de8-81b8-4761-962e-ef82c671b035

El Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversió és un projecte que s’està negociant de forma molt opaca entre el Govern dels EEUU i la Unió Europea. Les conseqüències d’aquest afectaran tant a escala global com a escala local, tal com assenyala Pablo Gonzàlez, portaveu de Guanyar Alcoi, “suposaria a escala municipal perdre gran part de la seua capacitat per gestionar matèries d’habitatge, sanitat, medi ambient, serveis socials, educació o alimentació”.

Guanyar Alcoi, en col·laboració amb Podem Alcoi, Compromís i EU, organitza un acte informatiu per assabentar als alcoians sobre aquest tema: “L’amenaça global assalta l’àmbit local: Com afectaria el TTIP als municipis. Un debat obert que comptarà amb la participació de Vicenta Jiménez, membre de Podem i candidata al Senat per la província d’Alacant; Lluís Torró, exdiputat de Les Corts d’EUPV; i Anna Climent, regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.

Els organitzadors conviden “a tota la ciutadania perquè vinga, s’informe i expose els seus dubtes. Creiem que és el nostre compromís, treballar per seguir posant llum sobre aquest tractat i informar a la ciutadania de les nefastes conseqüències que pot carrejar per a la vida dels veïns i veïnes”.

L’acte es realitzarà el dijous 9 de juny, a les 19.30 h al Club d’Amics de la UNESCO (c/ Cid, 12).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *